Bildirim
Sözelden hukuk kazanılır mı
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İyi kötü değil kaç net geliyor ygs mat -
Guzel kardesim kafana koyduysan sözelden tıp bile kazanırsın ama soracaksan moralini bozan cok olur.Birinin evet hayır demesiyle olmayacak bu isler otur de ki hukuk kazanacam kazan.Sordugun sorular da kazanir miyim degil ne cozeyim nasil cozeyim ne zaman cozeyim olsun herkes seve seve yardim eder.Kolay gelsin
(tıp kazanamazsin)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de matematik 1 im pek iyi sayılmaz.
Denge denemesinde matematikten 45 dk da 22 net yaptım.
Türkçe ve sosyal 35 üzeri geliyor.
Matematik 2 konularını bilmiyorum, şöyle bir 12 - 15 net yapsam yeter.
Bence sözel dersler için deneme çöz sürekli. Matematik için ise bazı konulara odaklan, sürekli onlara çalış. -
quote:
Orijinalden alıntı: tmögrencisi
Benim de matematik 1 im pek iyi sayılmaz.
Denge denemesinde matematikten 45 dk da 22 net yaptım.
Türkçe ve sosyal 35 üzeri geliyor.
Matematik 2 konularını bilmiyorum, şöyle bir 12 - 15 net yapsam yeter.
Bence sözel dersler için deneme çöz sürekli. Matematik için ise bazı konulara odaklan, sürekli onlara çalış.
Hocam mat için sıfırdan ne yaptığını yazar mısın ? -
Yaz tatilinde sıfırdım. Antrenmanlarla matematik çözdüm. Sonra fem ilk adım soru bankasını bitirdim. Şenol hocadan konuyu temelden dinledim. Teknofem videolarını youtube dan izleyip %100 ygs mat güvender soru bankasını çözdüm. Şimdi ise fem konu özetliyi çözüyorum, kareköke başladım bugün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-688ABD9D3 -- 15 Kasım 2015; 21:52:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tmögrencisi
Yaz tatilinde sıfırdım. Antrenmanlarla matematik çözdüm. Sonra fem ilk adım soru bankasını bitirdim. Şenol hocadan konuyu temelden dinledim. Teknofem videolarını youtube dan izleyip %100 ygs mat güvender soru bankasını çözdüm. Şimdi ise fem konu özetliyi çözüyorum, kareköke başladım bugün.
yardım için teşekkkürler. -
Bir şey değil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X