Şimdi Ara

Sözlerim...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
5
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yazdığım bazı yazları bu başlık altından hergün veya kafama estikçe diyelim paylaşmaya çalışacağım.. Umarım hoşunuza gider.

Bu benim dünyam.Canını okuduğum ilhamlar da var sahipsiz bıraktığım kuklalarda.Mürekkebime doyar oldu her satır ve takatim kalmadı hakikaten.Artık yazmakta zor geliyor dahası hayat.Işıklı ayakkabısının ışığı yanınca sevinen çocuk yok artık.Bu benim sahnem. Ve sahneleri Rabbime teslim ettim ezelden.Sahnemde başrol oynuyorsun dur durak bilmeden.Kim takar sınavları içimde hüzünden kopma hasımlar varken ve kemanımın telleri bana hüznün puzzleını sunuyorken.Çenem düştü yine.Velhasıl kelam ; bedenimi yıkarken dahi bu kadar nemlenmiyorsa gözlerim,itiraf ediyorum onu cennetten bile çok özledim.

• iyiymiş devam et
  • güzel sözler ama alt alta yazsaydın daha güzel ve anlaşılır olurdu.
  • arabesk rap olabiliritesi yüksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydınlar..

Yalnızlığım yalın ayak,herşey apaçık ortada
    Kör, sağır, dilsiz anladıda bir sen varamadın farkına ,
    Aşka zerre kadar inancınla beraber kalmadı yılların hatrıda ,
    tek seferlikte olsa koy şu söylenenleri ağırlık tartına..

MertYlmz
  • Yaşadığım hiçbişeyin pişmanlığını yaşamadım içimde.İyi ki birilerini ağlattım ve beyaz kağıda kelimelerle ağladım.İyiki canım yandı ve iyiki can yaktım.Nitekim yanmadan tutuşulmaz aşka ve bilmelisinki aşk yaşadığından çok başka.Gittiğin heryeri sevdiren birini aramaktansa gittiğin heryerde sevdiğini ara.Diyeceğim odur ki ne halin varsa gör,cehennemin dibine git kadın! Muhtemelen kıyamet ertesi ordayım...

MertYlmz
  • Çok iyisin, yaş kaç ? Yaş kaç ? Çok iyisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: antebi

Çok iyisin, yaş kaç ? Yaş kaç ? Çok iyisin.

eyvallah.. yaş 23
  • İzin verdiğim kadar gir sınırlarıma. Kara sularım allak bullak. saçlarıma vurdu sonunda düşüncelerimden düşen ak. Bulantılardan bunaldım.Kısasa kısas oynar hayat bana. Sabrım sabırsızlıktan sızlanmakta , kalbim paramparça bedenim tek.Pilim bitmek üzere, her adımım kör topal , hayat en zor soruyu bana sorar ve dahası var ; sen karşısına geçince cenneti yansıtır aynalar..

MertYlmz
  • Helal ulan
  • İstanbul'un martısıyım,aptalın akıllısı..
    Matematiğin artısıyım,adaletin tartısı..
    Kış gününde atkısıyım efkarında şarkısı..
    Çünkü bende kafiyenin gelmez ardı arkası!

Uzun lafın kısası üstteki arkadaşın imzası kadar olmasa da fena değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impavide

İstanbul'un martısıyım,aptalın akıllısı..

Güzelmiş , sana mı ait acaba yazdığın
  • Gece gece ne güzel yazıyorsun sen öyle birader.
  • Teşekkür ederim dostum.. kalbimden geçenleri aktarmaya devam edeceğim ilham-i yeller estikçe. bugüne dair son yazımı paylaşıp hayırlı geceler diliyorum...

Aklın yolu bir benim yollarım tıkalı.Kader ezelden yazılıda olsa ipleri elimde. Yollarım sana çıktığından beri takvimim gerilemekte ve bil ki güneşinde tek üflemelik canı var bilirim seni görünce.
    Gözyaşlarıma sığdıramıyorum hüsranlarımı. Hamurunda sen varsın biliyorum.Kalbimi tekletmediğin sürece seni annem kadar sevebiliyorum.Canım senden kıymetli üzgünüm , hakettiğin değer bu değil,senin kadar kalpsiz olamadı ardında bıraktığın sefil ve arada bir cümlelerime uğra da aklını başına devşir !

MertYlmz
  • vikipediden bakiyi aç şiirleri oku hem ilham gelir hem de gaza gelirsin. sonrada divan şiirine başla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelimecambazı

quote:

Orijinalden alıntı: Impavide

İstanbul'un martısıyım,aptalın akıllısı..

Güzelmiş , sana mı ait acaba yazdığın

@Tango23'ün imzasındakilerin devamı bunlar. Sansar Salvonun bir parçasına ait.
  • Bazı şeyleri göze yumabilmek için önce gözlerini açman gerek..

Mertylmz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelimecambazı -- 20 Kasım 2013; 18:48:04 >
  • Erkeğin aptalından korkarım kadının akrebinden. Şeytandan ilham aldığım konular var.Kilitli zincirlerle kapattığım odalarda.İçeride hüngür hüngür ağlayan kelimeler var , gülüşünden çaldığım hazinelerde.Samimiyetlerinizin yüzüne tükürdüm.Şeytanı sevindiremeyeceğim günlerimde olacak elbet. Beklemede kal. Kader kendinden mi yazılıdır sanarsın? Her şeyin bir sebebi var. Hayatın kalemi ellerimde,içimdeki şairinde...

MertYlmz
  • helal abime.
  • Oysaki hayat denen illet çamurun hamurundan oluşan zihniyet ,
    Güneş gölgemi karartır ; dost akla zarardır , ve dahası için sayfayı ilerlet ,
    Tarifelerinizde dünyalık kulağına fısıldanır aşkı parası varı yoğu zahmet ,
    Gözyaşımdan ötelerde barınır hüsran , haydi durma sende mahvet

MertYlmz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.