Şimdi Ara

Sözleşmeli er boy endeksi saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1.57 boyundayım ağustos'ta Allah izin verirse askere gideceğim. Bu boyla askere gidebiliyorum fakat meslek olarak icra edemiyorum sizce de çok saçma değil mi ? Acaba bu boyla alındığım halde kalıcı asker olabilme şansım olabilir mi ?

• sefakanda S kullanıcısına yanıt
    Neden saçma olsun?
    Siz hekime muayene olabiliyorsunuz diye doktorluk da yaparım ben diyebilir misiniz?
    Burada neden muvazzaf askerliğe uygun olmayacağınızı ben asker olmadığım halde çok rahat sayabilecekken bu işi meslek olarak yapmak isteyen birinin de sayabilmesi gerekli, diğer türlü mantık konusunda bile sınıfta kalıyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TSK'nın sağlık yönetmeliği kadar saçma sapan bir yönetmelik yok. Olmayan insanlar arıyorlar, laboratuvarda mükemmel insan yaratacaklar bu gidişle.

Ama senin boyunda gerçekten uygun değil dostum. Bu hem asker imajı açısından hem de her koşula uyum sağlamak açısından gerçekten referans uzunluğunun altında kalıyorsun. Yaşadığımız coğrafya dolayısıyla asker bir erkek için boy en ama en kötü ihtimalle 1.65 olmalı.

O boyla askere gidebiliyor ama sözleşmeli olamıyor olmanın nedeni her erkek askerlik hizmeti yapmak zorunda ve boyun sağlık açısından ciddi bir sorun değil. Ama maaşlı çalışan için farklı, sonuçta her erkek askerlik görevini yapmalı. Dediğim gibi asker imajı... Cücelik hastalığın olsa başka olurdu...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.