Şimdi Ara

Sözleşmeli Hava mı? Muvazzaf Kara mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sözleşmeli olarak hava astsubaylığını ve muvazzaf olarak kara astsubaylığını telsiz sistemleri teknisyenliğini kazandım.Aslında hava kuvvetlerine sıcak bakıyorum ancak sözleşmelilerin sorunları emeklilik,atılma vs. kafamı kurcalıyor.Kesin bir karar vermek için sizinde görüşlerinizi almak istedim.

Teşekkürler...

• Havada pilot olacaksan emeklilik vs halinde özel şirketlerde rahatça iş bulabileceğini saniyorum hava daha avantajlı gibi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Havada pilot olacaksan emeklilik vs halinde özel şirketlerde rahatça iş bulabileceğini saniyorum hava daha avantajlı gibi..

Pilot olma şansım yok.Hava daha rahat ama sözleşme olayı sıkıntı adamlar bir anda sözleşmeyi feshederse ortada kalırız diye endişelerim var.Arada kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakia1903

Merhaba sözleşmeli olarak hava astsubaylığını ve muvazzaf olarak kara astsubaylığını telsiz sistemleri teknisyenliğini kazandım.Aslında hava kuvvetlerine sıcak bakıyorum ancak sözleşmelilerin sorunları emeklilik,atılma vs. kafamı kurcalıyor.Kesin bir karar vermek için sizinde görüşlerinizi almak istedim.

Teşekkürler...

seni en iyi ben anlarım bende muvazzaf subaylığı deneyeceğim;

soruna gelirsem eğer bu mesleği gerçekten can-ı gönülden istiyorsan düşünmeden muvazzafı seçiceksin , muvazzaf olursan sözleşme imzalıyorsun eğer para için yada sivilde iş olmadığını için gidiyorsan muvazzaf sana göre değil o kadar yıl çalışacaksın çıkarsan senin ödeyemeyeceğin tazminatı karşına çıkarırlar

sözleşmeli yerine göre güzeldir bu mesleği uzun düşünmüyorsan yapılabilir TSK 30 yaşında kapıya koymaz fakat hasta olursan yaralanırsan rapor vb durumlarda sözleşmeyi fes ediyorlar

sana tek bir şey dicem iyi düşün cevap ver bu mesleği parası için veya sivilde iş olmadığı için istiyorsan sözleşmeliyi tavsiye ederim bu mesleği gerçekten gönülden istiyorsan yıllar seni ilgilendirmez muvazzaf devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sulu.

quote:

Merhaba sözleşmeli olarak hava astsubaylığını ve muvazzaf olarak kara astsubaylığını telsiz sistemleri teknisyenliğini kazandım.Aslında hava kuvvetlerine sıcak bakıyorum ancak sözleşmelilerin sorunları emeklilik,atılma vs. kafamı kurcalıyor.Kesin bir karar vermek için sizinde görüşlerinizi almak istedim.

Teşekkürler...

soruna gelirsem eğer bu mesleği gerçekten can-ı gönülden istiyorsan düşünmeden muvazzafı seçiceksin , muvazzaf olursan sözleşme imzalıyorsun eğer para için yada sivilde iş olmadığını için gidiyorsan muvazzaf sana göre değil o kadar yıl çalışacaksın çıkarsan senin ödeyemeyeceğin tazminatı karşına çıkarırlar

sözleşmeli yerine göre güzeldir bu mesleği uzun düşünmüyorsan yapılabilir TSK 30 yaşında kapıya koymaz fakat hasta olursan yaralanırsan rapor vb durumlarda sözleşmeyi fes ediyorlar

sana tek bir şey dicem iyi düşün cevap ver bu mesleği parası için veya sivilde iş olmadığı için istiyorsan sözleşmeliyi tavsiye ederim bu mesleği gerçekten gönülden istiyorsan yıllar seni ilgilendirmez muvazzaf devam.

Hocam dışarıda çok rahat iş bulabilirim elimde mesleğim var çok sukur.Ona rağmen istiyorum bu mesleği zaten ailemde çok sayıda subay astsubay şehit var.Baskasının sirketinde calısıcagıma vatanıma hizmetle gecirmek istiyorum omrumu.Parasındada değilim ben daha çok geleceği emeklilik yıllarını dusunuyorum.Düşünmekten basım catladı.Sanırım muvazzafı secicem.Daha 2 yıl önce sozlesmeli astsubay subayların yarısından cogunun sözleşmesini yenilemedi hava kuvvetleri.

Sizede başarılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sulu.

quote:

Teşekkürler...

Hocam dışarıda çok rahat iş bulabilirim elimde mesleğim var çok sukur.Ona rağmen istiyorum bu mesleği zaten ailemde çok sayıda subay astsubay şehit var.Baskasının sirketinde calısıcagıma vatanıma hizmetle gecirmek istiyorum omrumu.Parasındada değilim ben daha çok geleceği emeklilik yıllarını dusunuyorum.Düşünmekten basım catladı.Sanırım muvazzafı secicem.Daha 2 yıl önce sozlesmeli astsubay subayların yarısından cogunun sözleşmesini yenilemedi hava kuvvetleri.

Sizede başarılar.

gerçekten böyle düşünüyorsanız sizi can-ı gönülden tebrik ederim muvazzaf seçmeniz sizin için en iyisi olacaktır

Teşekkürler , İyi Çalışmalar.

• Sözleşmeli kara ve jandarmada sıkıntı olmaz ama havada olabilir.Kara muvazzaflığı tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

Sözleşmeli kara ve jandarmada sıkıntı olmaz ama havada olabilir.Kara muvazzaflığı tavsiye ederim.

Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.