Şimdi Ara

Kendi işini kurmak mı jandarma uzman çavuşluk mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bekçilik;
    2-3 kişi toplanıyorlar boş boş geziyolar. Bide beni her gördüklerinde kimlik soruyorlar. 4k maaşı var. F/p olarak öğretmenlikten bile iyi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilosopo -- 12 Ağustos 2019; 11:2:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pilosopo kullanıcısına yanıt
    Hocam ona girmesi zor ama uzmanlık öyle değil önemli bir sağlık sorunun yoksa alıyorlar.
  • Ekonomi cok bozuk
    avmler herseyi satıyor
    masraflar agır
    is kurup yurutmek cok zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ekonomik iklimde kendi işini kurmak çok riskli. Jandarma uzmanlığı hakkında da meslektekiler ile konuşmalısın buradaki yorumlara göre hareket etme.

• Astsubay veya subay olabiliyorsan ol.Ama uzman erbaşlık özlük hakları olarak berbat.Sıralama şöyle

Subay>astsubay>infaz koruma>polis amirliği>zabıta>bekçi>polis>uzman erbaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilosopo

Bekçilik;
    2-3 kişi toplanıyorlar boş boş geziyolar. Bide beni her gördüklerinde kimlik soruyorlar. 4k maaşı var. F/p olarak öğretmenlikten bile iyi bence.
    F/P' de devlet öğretmenliğinin üstüne hiçbir şey koyamam. 3 ay tatil. Haftasonları tatil. 8-15.30 ders giriyorsun. Canın mı sıkıldı? Ders işlemiyorsun. Zaten meslekten atamıyorlar. Dersi düzgün anlatmana da gerek yok.
    -Sinirlenince sınıfa bağırırsın. Velisi gelmeyecek birini bulur hakaret edersin bundan 10 sene önceye kadar dayak bile atabiliyordu. Daha ne?

Hele bir de Beden Eğitimi dersi öğretmeni olduysan faize para koyup faizini yemekten hiçbir farkı yok.

Not: Ders işleme konusuna gelince yayınevlerinden bedava örnek kitap geliyor. Oradan oku geç. Devlet kitabını da okuyup geçebilirsin. Matematik gibi derslerde de çözümlü soruları çözüyorsun konu kapandı. Bizim ilçedeki liselerin büyük bir bölümünde bilgisayar-ekran var. Aç oradan ders videosu izlet. Bizde öyle yapılıyordu. Bilgisayar olmayan okulda da projeksiyon bulsan yeter. Hiçbir şey bilme gene dersi işlersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uzman cavusluk nasıl bir meslek
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 11 Ocak 2021; 23:35:42 >
  • pilosopo kullanıcısına yanıt
    Hocam bu bekçiler her yerde olmuyor sanırım oturduğum muhitte hiç denk gelmedim.Dayımlara gittiğim de orda dediğiniz gibi toplu gezip çekirdekle felan muhabbet ediyorlardı güzel iş aslında.
  • Siz gerçek öğretmene denk gelmemişsiniz :D Özveri isteyen bir meslek, evde de işleri devam ediyor. Ama beden eğitimi öğretmenleri konusunda haklı olabilirsiniz ben de iyisine denk gelmedim, bilmiyorum. Zaten böyle cümleler kurduğunuz bir ülkenin durumu da ortada. Diğer ülkelerde bu şekilde bahsedilmiyor öğretmenlerden. (Hollanda ve Londra’da statülerinden haberim var)

Öğretmen değilim, yazılımcı olarak çalışıyorum ama tanıdıklarımı gördükçe halime şükrediyorum 👍🏼

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.