Şimdi Ara

subaylık yada komiser yardımcısı olmak nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çevremdeki yeni mezun olmuş mühendis arkadaşlarım hep bunları düşünüyorlar , maaşları iyi rahat rütbesi var falan diyorlar , benimde kafamı karıştırıyorlar sizce nasıldır arkadaşlar ?

• Özel harekatlara falan 6k maaş veriyorlar. Polislere de öyle en az 5k alırsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç iyi değil kardeş gel bizim markette kasiyer olarak yerleştireyim seni...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F

Özel harekatlara falan 6k maaş veriyorlar. Polislere de öyle en az 5k alırsın
    komser yardımcıları 6ya yakın alıyormuş hocam , teğmenler falanda 5 civarı alır sanırım albay falan olsan ilerde çok iyi yada başkomser
  • Benim arkadas uzman cavus kocaelinde
    4.5 bin lira maasi var
    Valla iyi para aga en dusuk rutbe bide

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polis mi sağlık memurluğu mu
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim ben bir polis çocuğu olarak kesinlikle katılmıyorum babam rütbeli biriydi emin olun hayatınızı satıyorsunuz

• Subaylıkta sınıfın çok önemli. Şimdi hava savunma var mesela çok rahat jandarma muhabere tankçı topçu hangi sınıfta olacağın çok önemli. Rahat sınıflar var tehlikeli ve zor sınıflar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYasinYldz

Kardeşim ben bir polis çocuğu olarak kesinlikle katılmıyorum babam rütbeli biriydi emin olun hayatınızı satıyorsunuz
    hocam komiserler rahat olmuyor mu sonuçta rütbeli oluyorlar ne gibi zorlukları oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgrh

Subaylıkta sınıfın çok önemli. Şimdi hava savunma var mesela çok rahat jandarma muhabere tankçı topçu hangi sınıfta olacağın çok önemli. Rahat sınıflar var tehlikeli ve zor sınıflar var.
    anladım hocam sınıfı seçebiliyor muyuz tam detaylı bilmiyorum
  • Sosyal hayatın aile olarak olmuyor doğu görevi üst makam baskısı mesleki deformasyon can tehlikesi daha saymamı ister misiniz ? Bu meslekler maddi olarak cazip gelse de hayatınızı sömüren mesleklerdir

• quote:

Sosyal hayatın aile olarak olmuyor doğu görevi üst makam baskısı mesleki deformasyon can tehlikesi daha saymamı ister misiniz ? Bu meslekler maddi olarak cazip gelse de hayatınızı sömüren mesleklerdir
    doğu görevi çok mu oluyor hocam 1 kere yapınca bitmiyor mu ?
  • Subaylık için konuşayım hayatınız askeriyeden ibaret oluyor mesai saati var evet ama çok esnek aniden bir telefon geliyor bir şey oluyor tatilinden alıkoyuyorlar. Bir emir geliyor başka bir ile 7-8 aylık kursa katılıyorsun. Sorumluluk çok yüksek safhada her şeyi kontrol etmen bekleniyor senden. Belki belirli meslek gruplarına yönelik (mühendislik,hukukçuluk gibi) alımlara girilebilir ama düz piyade olarak yapılmaz bence. Üstün senden her zaman bir şey isteyebilir ve her zaman haklıdır. Her bünye kaldıramaz.

• Parası çok iyi de değil ben şahsen dışarda alacağım 3 bini tercih ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğu görevi artık 2 kez ve een az 4-5 yıl kafadan 10 yıl doğu sonra batıda üst rütbelilerin altında ezilerek ezile yükselirsinn

• quote:

Doğu görevi artık 2 kez ve een az 4-5 yıl kafadan 10 yıl doğu sonra batıda üst rütbelilerin altında ezilerek ezile yükselirsinn
    orası kötüymüş hocam bunu duyduktan sonra vazgeçtim şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: esitgelecek

Subaylık için konuşayım hayatınız askeriyeden ibaret oluyor mesai saati var evet ama çok esnek aniden bir telefon geliyor bir şey oluyor tatilinden alıkoyuyorlar. Bir emir geliyor başka bir ile 7-8 aylık kursa katılıyorsun. Sorumluluk çok yüksek safhada her şeyi kontrol etmen bekleniyor senden. Belki belirli meslek gruplarına yönelik (mühendislik,hukukçuluk gibi) alımlara girilebilir ama düz piyade olarak yapılmaz bence. Üstün senden her zaman bir şey isteyebilir ve her zaman haklıdır. Her bünye kaldıramaz.
    anladım hocam
  • Maaşını al ve insanlardan uzak bi gokdelende yaşa ohhh meslek fark etmez 3.5 ve ustu olsun yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Kas adam

Maaşını al ve insanlardan uzak bi gokdelende yaşa ohhh meslek fark etmez 3.5 ve ustu olsun yeter
    bir yandan haklısın hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.