Polis mi sağlık memurluğu mu
-
-
Polis olmak kendi fikrim açısından zorlayıcı olabilir. Haberlerde de görüyoruz. Bilmem kimin bilmem neyi bile gelip sana sorun çıkarabiliyor. Muhtemelen içerisi , dışarıdan göründüğü gibi değildir.
Sağlıkta ise nispeten daha farklı bir durum var. Gerekirse çalıştığın yeri de değiştirebilirsin. Sağlık konusunda bir çok yerde iş bulunabilir. Ama polislikte istifa da mesele , istifa edince ne olacağı da mesele. Her iki meslekte mesai vs yapıyor onu biliyoruz. Meslek konusunda iki tarafı da iyi araştır. 3 aylık sağlık teknikerliği , şuan çalıştığın meslek konusunda hemen fikir vermeyebilir. Ailevi durumlarını da dikkate al. Tayin vs durumlarını da.
-
Memur musun tıbbi sekreterlikte?
-
Bir yakınım Başkomiser. Neler çektiğini bir ben birde Allah bilir herhalde. Bu kadar strestli, yıpratıcı, adli sorumluluğu yüksek, yüksek mesai saati olan bir meslek kaç tane var bilemiyorum. Günde 14 - 15 saat çalışıyordu bir ara.. 2 sene falan bu şekilde çalıştı haftanın 7 günü... 30-35 bine yapılacak iş değil.
Ha adamın olursa bir yere geçer yatarsın koruma şube vs vs.
-
Bence değmez hocam
-
Eskiden devlet hastanesinde fizyoterapisttim, sekreterin ne iş yaptığını iyi biliyorum ve çok polis arkadaşım var onların da hayatlarını iyi biliyorum. Aklın varsa sekreterlikte kalırsın. Polislik çekilecek çile değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Polisim. Pişmanım, tavsiye etmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Padey -- 11 Eylül 2023; 10:11:18 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayatımda yaptığım en büyük hata polislik aman uzak dur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gelme alt devre gelme senide …
Edit: askerde ranzaya yazılan sözün, polisliğe uyarlanması 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Karaeski -- 11 Eylül 2023; 11:6:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
polis ol maaşları iyi polislerin bişeyde yaptığı yok kafalarına göre takılıyorlar
-
Kadrolu musun maaş kaç ?
12 saat çalışıp 12 saat dinlenme usülü çalışıyorlar gece gündüz değişimli sürekli haftasonu bayram tatili yok 30 k az bence
Sen burdakilere bakma polis ol kesinlikle
-
polisliğin itibarı iyidir saygı görürsün vs. ama bana sorsan net tıbbi sekreter. başın ağrımaz, stressiz, tayin yok, ast üst ilişkisi polislik gibi ağır değil, saatlerin belli falan. her türlü tıbbi sekreterlik bence. ytd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 12 Eylül 2023; 16:48:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X