Şimdi Ara

Doktor olup askerliği yedek subay olarak yapıp subaylığa geçiş hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler, bir tanıdığım için soruyorum. Kendisi doktor askerliği mecburen yedek subay olarak yapacak galiba şart aranmıyor diye duydum boy kilo oranı tutuyor başka şartı var mı yedek subaylık için?

İkinci sorum 12 aylık süreci bitirdikten sonra mı yedek subaylıktan subaylığa geçebilir askeri doktor olarak? Askeri doktor olmak istiyor da şartları neler? Kpss ve sağlık şartları nasıl internette yeterli bilgi bulamadık. Mesela bu şekilde subaylığa geçiş kolay olur mu hafif omurga eğriliği vardı bu yedek subaylık için sıkıntı çıkarmıyor değil mi? Teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B9B4E431 -- 5 Haziran 2020; 21:39:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 yıllık mezuniyet yeter.

Muvazzaflıkta eğriliğe bakabilirler. Geçmiş yıllarda yapılan dış kaynak alımlarına baksın, o belgelerde yazanlara göre hareket etsin. Kpss şöyle, kuvvete ve branşına göre baraj puanı geçerse o bölüme başvurabilir. Sonrası mülakatlar falan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tmp341 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler yedek subaylıktan subaylığa geçişte sağlık şartları nasıl listesi? Eğrilik az röntgeni çekilmişti ama yedekten geçişte farklılık var mı sağlık için yoksa kılavuzda yazan muvazzaf için sağlık şartları mı geçerli o konuda tam bilgi bulamadım sağlık kısmında yardımcı olabilir misiniz
  • Sağlık muayene aşamasında bakılıyor. Yönetmeliğe göre bakılıyor biliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • E devletten sevk işlemleri sırasında soruyor sistem 12 ayın sonunda devam etmek istiyor musunuz diye. Ben istemediğim için boş bıraktım sonraki adımı bilmiyorum.

Normalde subaylıktaki 10. 11. Aylarında yazı geliyormuş devam etmek istiyor musunuz diye ama bu sefer en baştan sordu sistem bu soruyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.