Şimdi Ara

Sözleşmeli olmak ve askerde nelere dikkat edilmelidir tavsiye verir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben kasım dönemine başvuru yapıcam eğer seçilirsem 12 ay boyunca askere gidicem. Lise mezunuyum. Şimdi size şunu sormak istiyorum ben askerde görev almak istiyorum yani uzman çavuşluk gibi orada kağıt filan veriyorlarmış onu doldurunca kontenjan varsa alıyorlarmış seni. Ama bide nitelik sınavı var diyorlar 80 ve üzeri not almak gerekiyormuş. Bu sınav nasıl zor mudur ?
    Diğer sorum ise askerde nelere dikkat edilmelidir ? Hırsızlık yada el değiştirme olayları oluyormuş sıklıkla. Ben yanıma çokta fazla bir şey götürmeyecem fakat gene de eşyalarımın çalınmasını yada yer değişmesini istemiyorum.

Alacağım eşyalar;
    1) Banka kartı
    2) Demir paralar
    3) Diş fırçası ve macunu
    4) Traş seti ve jilet
    5) 1-2 tane sivil kıyafet ucuz yollulardan
    6) 1 çift spor ayakkabı ucuz yollu
    7) Şampuan
    8) Terlik

Bunları alıcam yanıma fakat çalınmalarını istemiyorum asklı cüzdan diyorlar onlardan alıcam bir kısmı zaten girer içine. Fakat mesela gün içerisinde komutanlarımız talim vs yaptırırken bunların üstümüzde durmasında sorun olur mu büyük ihtimal durmaz sanırım ? Son olarak ben yanıma kitap götürmek istiyorum bu sorun olur mu ? Boş zamanlarımda okurum en azından diye düşünüyorum boş zaman çok olur diyorlar çay büskivi filan yiyorlarmış. Ben koğuşumda yatağımda uzanarak kitap okusam sorun olur mu ?

Amacım kesinlikle yan gelip yatmak anlamında değil kitap okumayı severim bu yüzden. Bu arada nöbetler filan yorucu olmaz benim için diye düşünüyorum çünkü defalarca gece vardiyasına kaldım ardı ardına :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.