Şimdi Ara

Sözleşmem bitiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 4 temmuzda TT ile sözleşmem bitiyor. 16/109 TL tarifesindeyim. Mahallede sadece Türk Telekom altyapısı var. Ben sorunsuzluk açısından TT ile devam etmek istiyorum ama fiyatlar üzüyor. Yeni kullanıcılar için ilk ay bizden kampanyası var ilk ay ücretsiz 35/109 TL ama başvuru süresi 30 Haziran'da bitiyor. Şimdi ben 29 Haziran'da sözleşmeyi iptal edip eşim adına abonelik alsam bişi olur mu ? Yeni hat tesisi ücreti alırlar mı ? Veya Gaziantep Şahinbey Düztepe bölgesinde alternatif sağlayıcıları kullanıp tavsiye edebilecek birileri var mıdır aramizda ? Ve TT den devam edersem modem almama gibi bir şansım var mı ?

Sözleşmem bitiyor
    Sözleşmem bitiyor

1. Sizin altyapınız 35mbit hızı kaldırmaz. En fazla 24mbite sabitletmeniz lazım yoksa kopma sorunu yaşarsınız.
    2. Millenicom yerine turknet tavsiye ediyoruz 85 liraya taahhütsüz olarak veriyorlar. Turknette de arkadaş getirme kodu kullandığınızda ilk ay bedava.
  • Gaziantep üniversite taraflarındayım Türknet kullanıyorum gayet memnunum hattınız 24 mbit için uygun

• Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar, şimdi TT den aradılar 20 mbps 105 lira diyorlar :)
  • bysahman B kullanıcısına yanıt

pahalı

• Comnet 35 MBPS 69 TL Diğer isslere şans vermeden taahhüt yapma.

• quote:

Orijinalden alıntı: ciddi0

Comnet 35 MBPS 69 TL Diğer isslere şans vermeden taahhüt yapma.

Evet arkadaşın dediğine katılıyorum. Diğer Taahhütsüz ISS lere şans verin Taahhüt olmadığı için size tasma takıp istedikleri gibi oynatamıyorlar. Beğenmezseniz Taahhüt olmadığı için hiç bir ücret ödemeden diğer ISS lere geçebilirsiniz. Çünkü Özgürlükten fedakarlık etmediniz.

Ben GibirNET önerecektim 35Mbit 70TL fakat arkadaş Comnet 35Mbit 69TL diyor. Bu durumda Comnet e hizmet taşımadan bunu denemeden Kimseye taahhüt vermeyin. Deneyin hiç bir zararınız olmaz.

Beğenmez sen basarsın tekmeyi patron sensin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu taahhüt bitiyor, tavsiye
    4 yıl önce açıldı
    30 haziran tecil bitiyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Netspeed veya Turknet öneririm.
    Fiber olsaydı direk turknet derdim ama dsl olduğu icin netspeed veya Turknet ikisini de deneyebilirsin. Ben Netspeed tavsiye ederim. Müşteri hizmetleri bir tık daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.