Şimdi Ara

Sözlüx 2.0 İngilize-Türkçe, TÜrkçe-İngilizce Çeviri Programı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
0
Favori
129.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: derin2303

ne oldu ya bu link çalışmıyor mu?

http://www.proogram.com/doownload.asp?id=1881

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macromedia -- 2 Kasım 2007; 22:42:19 >
  • teşekkürler çok güzel gerçekten geniş bir sözlük
  • ŞUAN İNDİRİYORUM DENEYECEM BAKALIM NASILMIŞ?
  • Ben Bir MoonStar (MTU) cı olarak
    Kesinlikte MTU yu tavsiye ederim.
    Hem daha Sade , Hem daha yararlı
    Forumlarda Bulabilirsiniz...
  • Bende indirdim.Çok kaliteli ve güzel bir program.Paylaşım için teşekkürler.
  • tesekkurler. bi de bunu kullanayim bari
  • teşekkürler...
  • Madem öyle, ben de benim programımı öneririm kardeşim :)

Tafra Sözlük v1.5

Sözlüx 2.0 İngilize-Türkçe, TÜrkçe-İngilizce Çeviri Programı

Tafra Sözlük, veritabanında 44.000'in üzerinde İngilizce-Türkçe, 69.000'in üzerinde Türkçe-İngilizce veri bulunduran bir sözlük programıdır.

Programın Özellikleri :

- Aranan karakter dizesini sözcük içinde veya sözcük başında arayabilme,

- Sözcük türlerine göre rastgele testler (Örn : Phrasal Verb, Noun, Verb vb. testleri),

- Aranan sözcüğün karşılığını çapraz sorgulayabilme

Sürüm 1.5 Değişiklikleri

# Arayüz yenilendi.

# Artık aradığınız sözcüğün dilini seçmenize gerek yok. Program sözcüğü her iki sözlükte de ARIYOR ve dilini otomatik seçiyor.

# Herhangi bir metin içerisinde işaretlenen sözcüğün karşılığını gösterebilme özelliği eklendi. Bunun için metin içinde karşılığını merak ettiğiniz sözcüğü işaretleyerek klavyeden Ctrl+C tuşlamak yeterli. Program Word, Notepad, Internet Explorer gibi birçok programdan sözcük yakalayabiliyor.
    # Veritabanı optimize edildi

Sürüm 1.2 Değişiklikleri

# Özellikle çeviri yapanların çok işine yarayacağı; ekran görüntüsünden de anlaşılabileceği gibi aranan sözcüğün karşılığını çapraz sorgulayabilme özelliği eklendi.

Sürüm 1.1 Değişiklikleri

# Aranan sözcüğün farklı anlamlarının görüntülenme stili yan yana değil alt alta sıralama şeklinde düzeltildi.

# Denizcilik terimleri sözlüğe eklendi.

Detaylı bilgi ve indirmek için : http://www.tafra.com/ttanit.php?dlno=14179

NOT : Programın yeni sürümleri çıkması halinde de yukarıdaki link geçerlidir. Bu mesaj başlığındaki sürüm eski bir sürüme işaret ediyor olsa da yukarıdaki link sizi güncel sürümle ilgili detaylara ulaştıracaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marion cobretti -- 3 Mayıs 2008; 0:13:45 >

• paylaşım için tşkler bu programı vista da çalıştıramadım vistada çalııyormu bu?runtime error hatası veriyor
  • Eyvallah sağol
  • 1.6 versiyonu çıktı. Yeni versiyon bilgisayarında .NET Framework 2.0 yüklüyse Vista'da kurulum gerektirmeden çalışıyor. .NET Framework 2.0 yüklü değilse zaten yüklemen gerekli çünkü bundan böyle çıkacak programların önemli bir bölümü bu altyapıya ihtiyaç duyacak.. 1.6 Sürümünü de aynı adresten indirebilirsiniz.
  • simka ii bir program degıl cevırılerı devrıp cevırıyor hemde cogu kelıme onda mevcut degıl
  • Teşekkürler güzelmiş..
  • Teşekkürler... Turing bunun yanında bi hiç
  • sağolun cümle çeviriyormu?
  • saollllllll
  • paylaşımın için teşekkür ederim ellerine sağlık
  • Güzel bir Çeviri programı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.