Şimdi Ara

Sp Farm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdaslar ben nuker char acmayi düsünüyorum charımla işim ciddi yani sonuna kadar kasicam ama ilk defa nuker acicam ve nezaman sp farm vs o işleri de bilmiyorum bana nezaman sp farm yapicagimi kac lvlda bitirecegimi yani iyice anlatirsaniz cok iyi olur şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacKTRoN -- 21 Ocak 2008; 12:38:45 >

• Arkdaslar cevaplariniza muhtacim
  • oncelıkle nuker cok sp ister 16 lwl yada 8 lwl sos saglam gerekirse +5 bulup bandit kalesinde 9 gapla dwm et bunun lwli onemli deil ne zmn istersen o zmn sp farmi kapatırsın
  • üst konu da var sana yardımcı olacağını sanıyorum.
  • peki bandit kalesinde kasarken bowlami kasicam swordlami yoksa baska silahlami ve üstüme armor mu giymeliyim nukeleri acana kadar?
  • vede biraz daha iyi aciklarsaniz iyi olur tşkler
  • bow garment yapıypm ben şu an
  • normalde simldik famrdayken armorr ve bow tabiki dedim gibi yukarda
  • sp farm işini anladim ama peki mastery skillerimi hakkinda sorunum var

90 light
    90 cold
    90 heuksal
    30 fire
    imbue:light

sizde böyle olurmu olmassa nasil olur?

not:post kasdigimi düsümeyin sadece destek istiyorum.
  • 90 lvli daha dusnmen iyi değil once bi atlat nese konuya gireyim
    light 90
    cold 80
    fire 90
    geri kalan heluksal
  • hazır konu varken ben de bişey sormak istiyorum:
    16 lvl de 9 gaplı olmuş olsam öyle kasmaya devam mı etmeliyim yoksa 17 olduktan sonra öle öle tekrar 16 olup tekrar mı kasayım???
  • bu lwline fark eden bişi değil sadece 9 gap açmak onemli istersen 8 de baslarsın istersen 16 da
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeViLThieF

hazır konu varken ben de bişey sormak istiyorum:
    16 lvl de 9 gaplı olmuş olsam öyle kasmaya devam mı etmeliyim yoksa 17 olduktan sonra öle öle tekrar 16 olup tekrar mı kasayım???

17 olupta hala banditlerde sp farm yaparsan az sp verir. Yüksek lvli canavarlara gitmen gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.