MERHABA ARKADAŞLAR. ŞİMDİ BAŞTAN BAŞLAYALIM BEN LVL28 CHARI BIRAKTIM ŞİMDİ YENİ CHARIM LVL12 VE SP KASIYORUM SP 2400 OLDU LVL16 YA KADAR OK KULLAN DEDİLER BUNDAN SONRA NE YAPACAM. LVL13 OLMADAN LVL10 %1 E KADAR ÖLEREK DÜŞ DEDİLER.. KAFA KARIŞTI LÜTFEN CEVAPLARINIZDA BENİM BİLMEDİĞİM KELİMELER KULLANMAZSANIZ SEVİNİRİM. YABANCI KELİMELERİ BİLMİYORUM.. ŞİMDİDEN SAOLUN..
cevapları bekliyorum
kardes bende sp kasıyorum daral geldı 6k kastım sımdıye kadar benım tavsıyem kı bende lv 18 de oyle yapacam suan 17 yım lv 18 e kadar 9 lv farkla sp kas devamlı 6k yı bulur yada gecer lv 18 de lv farkını 5 e ındır 35 e kadar oyle kas yada 40 a kadar ozamana kadar aldigin fazla sp sayesınde 30k yı bulur ve baya bı idare edersin yada lv lv 20 olunca lv 16 ya dus tekrar 20 olmaya calıs gene 20 olunca gene 16 ya dus takı tamam yeter bukadar sp dıyene kadar :D
Kardeş 9 lvl geriden sp kas demişsin nası oluyo o iş peki.Ben şimdi lvl 18 im ölerek lvl 14 e düşmek bayağı zaman alır yahu.Nası olcak bu iş.
yani şöle sen düşmücen skillerin geriden gelcek normal lvl inle siklillerin arasında 9 lvl fark olcak yane
O zaman ben kendime yeni bi char açıcam bööle gitmez abi olmuşuz lvl 18 ölüp lvl düşüriim diyorum her ölmeye %2 düşüyo 2 haftaya anca düşerim 14 e en iyisi en baştan temiz bi biçimde başlamak.
Yaw beyler şimdi skill farm yapıoz bunu kaç sp olana kadar devam ettirecez? bitmiyo mu bu ben ne kdr yaptıysam yetmedi bilmiom ne zmn yetcek
fire bisheon cold kullanan bir bladeci ye tam 80 bin sp lazım
GERÇEKTEN DE SABIR İSTİYEN BİR İŞ BU YAAA.. ÖLDÜR ÖLDÜR BİTMİYO... İNŞALLAH DOĞRU YOLDAYIZDIR...
Abi lvl 2 nin başında ölüyorum bile bile ama lvl 1 e düşmüyor ne iş
YAW ZATEN EX GELMIYO BIDE OKADAR SP VALLA BRAVO ARKADAŞLAR SİZE BEN DAYANAMIYORUM 5 LV FARK KALIYO BAZEN DELİRİYOM DAHA ALLAHA ŞÜKÜR 1000 İ GÖRMEDİ BENİM SP BOŞ VER BEN BÖYLE MUTLUYUM 2 HAFTA LV 38 BİDE FARM YAPSAK HERALDE HALA 30LARDA SAYIYODUK ZATEN GUNDE 3 SAAT OYNUYOM
HAA BU ARADA PAKET VAR 2 HAFTADA 3 SAAT OYNAYARAK OYLE 38 YANİ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme