Şimdi Ara

###SP FARM HAKKINDA HERŞEY!!!### (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
1
Favori
144.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesela:lvl'ım 17,Skill Pointim 26/300 bu kural geçerli olurmu...arada 9 fark oluo...
  • o öyle deil kendi lvlinle skill lvlin arasındaki fark
    mesela: 26lvlsin skill lvlin en fazla 17 olursa 9 fark oluyo
    17den fazla olmucak ama
    bende ögrendim
    anladın mı?

• Eyw :] olayı kavradım Sp farmı beni beklior :]
  • bide skilleri elinden geldigince az ver ben deli gibi dagıttım sen yapma
    ne kadar az skill açarsan o kadar çok sp alırsın
    az skill çok sp
  • http://sro.mmosite.com/x/
    buraya bak sp hesaplayıcısı
  • vay vay çok saol annadım şimdi
  • Daha önce forumda vardı aradım bulamadım..

bi tane resim vardı hangi levelde kaç farkta kaç sp geldiği yazıyordu..

bilen elinde olan koyarsa sevinirim...

şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaslar yeni konu acmak istemedim burdan sorayım dedim . Sey mesela ben 0'dan sp farminge baslasam kasmak zor olur tmmda bu sıkıntıya cektigime degermi degemz mi? bide archer guide'de la iligilide bişi sorjam . simdi skiill basıoz ya once pacheon'dakileri mi yükseltiim yoksa fire'dakilerimi?

bide kıyafetlerden hangisi en fazla atack verio ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::KHOR:: -- 20 Mayıs 2007; 19:08:00 >
  • eLLERİNE SAGLIK
  • quote:

Orjinalden alıntı: chacki

arkadaşlar ben bu sp farm olayını anladım ama aklıma takılan bi soru var .potcudan editing skill yapım mastery lw limizi düşürsek olurmu..

o tüm master skillerini sıfırlar
  • Allah razı olsun gerçekten işime yaradı tam anlamıyla öğrendim şu Sp işini
  • güzel olmuş emeğe saygı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramseswars

quote:

Orjinalden alıntı: Jeremiah ColdFire

Normalde 22k22.5 k arası olması gerekiyordu, işlerden dolayı fazla giremiyorum, bence her şeyden ziyade sabır olması lazım....

###SP FARM HAKKINDA HERŞEY!!!###

bu fotoshop hilesi falanmıvalla peygamber sabrı var sende kutluyorum.peki günde ortalama kaçar saatten bu kadar birikti bu?

yahu adamlar bunun nerdeyse 10 katını kasıyor lütfen ya. bakın adam bide diyorki iş yüzünden fazla giremiyorum.

• Skill penceresinde, sağ-alt köşede "Mastery level total" die bşi yazıo. o 300 olunca 1 sp kazanılıyormuş. sonra o 1 sp noluya, 10.000 skill expe falan mi döüşüo? birisi lütfen açıklasın...
  • güzel olmuş emeğe saygı
  • bir sp farm manyağı olarak bende buraya bildiklerimi yazıyım bari.

sp farm yapacaksanız 9 gapta yapın. 6-7-8 gap boş iştir emin olun 9 gap daha avantajlı. ya 9 gapta sp farm yapın ya da oyun boyunca 3-4 gapla gidin. 9 gapınız yoksa farmlıyorum demeyin!!!

birçok kişi 9 gapa çıkmakta zorlanıyor. hatta imkansız olduğunu söylüyor ve vaz geçiyor. peki çok emek sarf etmeden 9 gapa çıkıp max sp yi nasıl kazanabilirsiniz?

bu sorunun cevabı çok basit arkadaşlar. zaten forumu biraz araştırın göreceksiniz.

kısaca bahsedeyim.

İlk olarak farm yapmak istediğiniz lvl i belirliyorsunuz. ben lvl 52 de farm yapmak isediğinizi farzederek anlatımıma devam edeyim.

lvl iniz 43 e gelene kadar kasın ve açabildiğiniz bütün 43 skillerini ( fire cold light tercihiniz olsun bir de silah skili açarsanız çok güzel olur. ayrıca lvl 30 veya 40 a kadar spear veya glavie kullanmasanız bile heuksal master lvl ini yükseltin ve pasif hp skilini açın. bu skill size farmda bir miktar hp getirerek işinizi kolaylaştırır. eğer zaten spear veya glavie iseniz pacheon u 30-40 a getirip attack rating yükseltmesi yapabilirsiniz. vuruşlarınız yükselir.)

diyelim ki lvl 43 e kadar dediğim skilleri bir şekilde açtık. ( sp niz yetmeyebilir önemli değil zaten sp sıkıntınız olduğu için farmlıyorsunuz unutmayın! ). bundan sonra kendinize bir master skill seçiyorsunuz. ben örnek olarak fireyi seçtim. bu seçimin ardından 0 gapla yani fire master skill lvl i ve sizin lvliniz arasında hiç fark kalmayacak şekilde lvl atlıyorsunuz. fireden lvl 43 ün üstüne çıkacak hiçbir skili açmıyoruz. onun dışında fire master lvl ini 1 lvl uplayacak kadar sp bırakıp eksik skillerimizi 43 e tamamlıyoruz. bu çok önemli. lvl 52 olduğunuzda lvl 43 lerden eksik bir skiliniz kalmasın...

tabi bu arada lvl 50-51-52 lvl itemlerimizi almayı unutmayalım. lvl 43 te başlayın lvl 52 itemlerinizi almaya... alacağınız itemler ne kadar iyi olursa farmınız o denli rahat geçer. diyelim lvl 43 te bir chest aldınız fakat daha güzelini uygun fiyata daha sonra buldunuz. onu alın. ilk aldığınızı bir şekilde satın...

vee en nihayetinde geldik lvl 51 e. şimdi hala 0 gapta gitiğimiz için exp hala iyi geliyor. lvl 51 in %45-%50 lerinde potcudan curset hearth görevini alıyoruz... bu görev skill reslememize yarayacak. bu görevi lvl 52 olana kadar yapacağız. ihtiyacımız 80 curset hearth. bu görev poşetlerini her yaratıktan düşürebilirsiniz. siz normal kasmanıza devam edin 52 lvl olana kadar toplayabilirsiniz.

80 curset heart ı topladık. lvlimiz 52 oldu. şimdi gidiyoruz potcuya görevi teslim edip verdiği sertifikalar sayesinde seçmiş olduğumuz master skill lvl ini 43 e kadar düşürüyoruz.

bakalım ne yapmış olduk.
    -lvl imiz 52 yani farm yapmak istediğimiz lvl e hızlı bir biçimde ulaştık.
    -fire cold light ve silah skillerimiz 43 te ve hepsinde ihtiyacımız olan skiller açık.
    -yardımcı skill olarak seçtiğimiz heuksal dan hp geliyor ( pacheondan attack rating geliyor )
    -en önemlisi şu an 9 gapımız var!!! max sp geliyor.
    -iyi itemlerimiz var ve farmda çok zorlanmıyoruz.

birkaç küçük tavsiye daha.
    eğer mümkünse sp ticket alın. yanlış hatırlamıyorsam 78 silkti fiyatı. exp ticket almayın. çünkü farmlarken lvl atlamak değil asıl hedefimiz sp kasmak.

eğer full int nuker seniz elbisenizi ( bu sefer farma özel. pvp flan için değil ) garment seçin ve ishade-hashade lerde kasın. gerçekten size vuruşları çok komik oluyor. ( 1-120 arası bir vuruş yapacaklar size. )

eğer full str isek armor giyiyoruz ( farma özel. pvp için değil ) ve phenon fighter lara gidiyoruz. onlarda size fazla vuramayacaklar bu sayede.

arkadaşlar farmlarken bıkabilirsiniz. illallah diyebilirsiniz. kızabilirsiniz. ama farmı bırakmayın. başladıysanız bırakmayın. bitecek bu günler

ayrıca farm yaparken gidip pvp flan yapıp oyalanmayın. sadece yaratıklardan sp kasın. gerisini ilerde yapabilirsiniz. boşa geçireceğiniz vakitler yerine sp kasarsanız farm daha kısa sürer unutmayın...

not: elbise seçimi benim eklediğim bir düşünce. yani bir full int armor giymeli diyenler olabilir. tamam doğruda zaten yaptığımız şey farm. yani normal bir oyun değil. uzun vadeli bir sıkıntı. bu sıkıntıyı en az damagelerle atlatmak istiyorsanız tavsiyemi dinleyin. siz incisini ( strcisiniz ) ve garment ( armor ) giyiyorsunuz. ayrıca saldırdığınız yaratık mage ( phy ) oluyor. bu sayede çok damage almıyor sıkıntıya girmiyorsunuz... Saygılar...

• emeğe saygı da benim soru noldu??
  • hocam ben gene birşey anladım ben dümdüz kasmaya devam
  • Gerçekten çok güzel olmuş valla rakamlarda biraz oynama var gibi ama emege saygı
  • arkadaşlar nereyi anlamadınız söyleyin orayı anlatıyım... baya bir anlamadım postu var. eğer nereyi anlamadığınızı yazarsanız daha kolay iletişim kurabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.