Şimdi Ara

###SP FARM HAKKINDA HERŞEY!!!### (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
1
Favori
144.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • guzel acıklama ama size gusel bi travsiyede ben veriyim 64 den once farm yapmayın 64 e kadar power level yapın yani sadece 2 skile verin imbue ve vurus skili okadar baska hiç biseye skil vermeyin sonra 64e muthis bir hızla kasarsınız 64 de farm a greir rahtlıkla cok daha hızlı seri sp kasarsınız ve farmı tamamladıınızda charınız babalar gibi olur 2x-3x-4x-5x lvl lerde farm a giren arkadaslar bilirler oyn cok sıkıcı gelir charınızı satarsınız cok sıkılırsınız dusuk lvl de farmdan ve hiç verimli deildir cunku asıl skillerinizdaha acılmamısdır ornein 58 de acılan glavie skili ve 47 comboları ile cok zevkli farm yapılır cunklu 2 skil ile canavarı yere indirirsiniz cok seri olur 3x-4x de ise bi canavar için 2-3 skil hatta 4 cuyu bile vurursunuz cunku asıl skiliniz acılmamıstır o yuzden size baygınlık gelir yani tavsiyem 64 e kadr powerl(0 gap ile sadece lvl up) dur
  • güzel çalışma ama boşuna uğraşmışsın açıklamak için.zaten verdiğin oranlar gerçek değil tahmini oalrak ve hepsi birer örnek.özetle skill pencerenizdeki en yüksek mastery lvlnizle kestiğiniz yaratığın lvlinni arasındaki fark ne kadar büyürse buna gap diyolar(güneydoğu anadolu projesi gibi bişey değil bu)o adkar iyi spniz ve bir o kadar az exp.niz olur. bu arada bu gap olayını 9 dan yukarı çıkarmayın mesela en yüksek mastery lvlniz 39ken farmdasınız ve kestiğiniz yaratık 48 lvl olsun 48-39.daha fazla gap yaparsanız gap 9dan hiç bir farkı olmadığı için boşna uğraşmış olursunuz.
  • ben mastery level total 300 olunca noluo die soru sormuştum ama halen cewabını alamadım, lütfn pm atın....
    quote:

Orjinalden alıntı: By_ZerO

arkadaşlar nereyi anlamadınız söyleyin orayı anlatıyım... baya bir anlamadım postu var. eğer nereyi anlamadığınızı yazarsanız daha kolay iletişim kurabiliriz.
  • master lvl total 300/300 yazarsa bu demektirki 300 master skill lvl açmışsın. yani bundan sonra master skill lvli yükseltemezsin. kotaya dayanmış bir charın olur. bunu yapan arkadaş zaten farmlamıştır. ama bu 300/300 kotasının farma bir katkısı yoktur. sadece joymax ın aldığı bir önlem.

bir de şöyle düşün;
    eğr böyle bir skill master lvl kotası koyulmamış olsaydı. muhtemelen benim yapacağım şey şu olurdu.
    ilk önce heusksal, bicheon, fire, light skill master lvl lerimi max lardım. yani 69 lvl e kadar açardın. Ardından pacheon, cold ve force skill masterlerini açardım böylece her bi halta block alan acayip hpsi olan fiziksel ve mage defansı çok güçlü ve acayip yüksek vuruşlar yapabilen bir charım olurdu. 3 silahıda rahatlıkla kullanırdım. işte gaymax firması oyunda silah farkını ortaya koyabilmek için bu kotayı getirmiştir.

yani kısaca oyun içinde 300 master skill lvlinden fazlasını açamazsın...

• bu lvl farkı kullanıımız silah skilleriyle mi akalı yoksa force de mi silahın lvline esit olması lazım
  • emeğe saygı
  • skill penceresindeki skill master lvlleriniz kendi lvlinizden 9 düşük olacak. Silahınız ve itemleriniz güncel olacak. siz 52 iseniz weapon ve force mastery lvlleriniz 43, silah ve itemleriniz 52 ve civarı olacak!
  • arkadaşlar sp farm a girmek için ne yapılması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigsmall11

arkadaşlar sp farm a girmek için ne yapılması lazım

Mastery LvL 'in ile kendi levelin arasındaki farkı arttırman lazım max sp alıp min ex almak için 9 fark yapman yeterli
  • evet..ben 9 gaptayım 40k sp oldu 10 günde
  • Bi sp farm şekli daha varmış şöyle oluyomuş
    20 lvl e kadar normal kasıosun 20 lvl e geldiğin anda yatarak 16 lvle düşüomuşsun ama sadece canavarlara yatarak 16 lvle geldiinde tabi 16 %50 lere falan ondan sonra bi örn. bandit kesiomuşsun ve sana aşırı yüklü sp weriomuş bu dorumu bu konuda bana pm ile yardım edebilirmsiniz???

• sp farmin ne gibi degisiklilikleri oldugunu anlatmissin ama sp farmin nasil yapildigini anlatmamissin nasil yapiliyor görev olarak degil heralde nasil oluyor nerede yapabilirim bu sp farmi avrupa charim var 28 lvl
  • saol güzel bir açıklama
  • güzel olmuş bravo
  • quote:

Orjinalden alıntı: SSlyvanaSS

Son zamanlarda forumda sıkça bu konudan açılıp,konu kirliliği olduğundan açıklıyorum bildiğim kadarını..

SP FARM İÇİN YAPILMASI GEREKENLER SIRASIYLA..

1.Genelde çoğu kişi 25 levellerinde sp sıkıntısı çözer bunun çözümü sp farm..
    2.Sp farm ı her karakter yapabilir ama okçular için çok kolay oluyor.Diğer karakterlerde yapmak inanamıyacağınız kadar sıkıcı ama zorunlu..
    3.Sp Farm için yapmak için(karakteriniz ne olursa olsun ama okçu olması kesinlikle daha iyi)kendi karakter level iniz ile Mastery level iniz arasındaki fark ı(Mastery i level skill lerinizden level i en fazla olan)artıracakınız..Tabi bunun sonucunda daha fazla sp kazanıyorsunuz ama bununla ters orantı olarak daha az exp alıyorsunuz yani daha zor level atlıyorsunuz sıkıcılığı da burda..
    Yani ATIYORUM bi yaratıktan normalde 100 exp ve 30 sp exp alıyorsanız sp farm da şöyle olur..

İKİ level farkda(bu fark dediğim gibi mastery level le kendi level iniz arasındaki fark):Normalde 100 exp ve 30 sp exp alırken bu kez 90 exp ve 40 sp exp alıyorsunuz
    ÜÇ level farkda:Normalde 100 exp ve 30 sp exp alırken bu kez 80 exp ve 50 sp exp alıyorsunuz
    DÖRT level farkda:Normalde 100 exp ve 30 sp exp alırken bu kez 70 exp ve 60 sp exp alıyorsunuz
    BEŞ level farkda:Normalde 100 exp ve 30 sp exp alırken bu kez 60 exp ve 70 sp exp alıyorsunuz
    ALTI level farkda:Normalde 100 exp ve 30 sp exp alırken bu kez 50 exp ve 80 sp exp alıyorsunuz
    YEDİ level farkda:Normalde 100 exp ve 30 sp exp alırken bu kez 40 exp ve 90 sp exp alıyorsunuz
    SEKİZ level farkda:Normalde 100 exp ve 30 sp exp alırken bu kez 30 exp ve 100 sp exp alıyorsunuz
    DOKUZ level farkda:Normalde 100 exp ve 30 sp exp alırken bu kez 20 exp ve 110 sp exp alıyorsunuz
    Maximum dokuz level fark bırakabiliyorsunuz mastery level ile normal level iniz arasında..

Bunun sonucunda sp sıkıntısından kurtuluyoruz..
    Ama bence sp sıkıntısı yaşamadan sp farm a girin yoksa daha zor oluyor..

Bunu dediğim gibi bu konuda çok topic açıldığı için ve topic ler fazlalaşmaya başladığı için yazıyorum
    Eğer eksiklerim veya yanlışlarım varsa tecrübeli kişiler bana söylesin ben edit lerim..
    Bu arada bu bölümün moderetör ü kimse(hatırladığıma göre musakka'ydı)Allah rızası için bunu üst konu yapsın çünkü yeni başlayanlar sürekli bu konuda topic açıyor..
    Üst konu olursa yeni topic açmak yerine üst konuya bakabilirler
    Herkese iyi oyunlar..
    Musakka şunu üst konu yapıver fazla topic den kurtulcaz walla

helal aeline koluna ve ilumum organlarına saglık :D

• hooooorrrrtttt

edit:hortu bildirim derken bende hortlatmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AI95 -- 26 Ekim 2007; 19:13:45 >
  • benim lvl suan 45 gap mastery ise 40 gap 5 yani gap 9 olmasi icin skill editle indirsem zararmi olur'?
  • Arkadaşlar bazı karakter satışlarında charımda 4 gap vardır 9 gap vardır diyolar bu gaplar nelerdir açıklarsanız sevinirim =) Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:Legend:.

Arkadaşlar bazı karakter satışlarında charımda 4 gap vardır 9 gap vardır diyolar bu gaplar nelerdir açıklarsanız sevinirim =) Saygılar.

gap kendi levelin ve mastery lvl arasindaki farktir mesela sen 45sin mastery lvl 40 gap 5 oluyor 49 ise gap 9
  • Suan ben 47 lvl gap 7 sp 13k sizce sp farmi birakayimmi daha yüksek lvlde baslamak daha avantajlimi veya kac lvl de baslayim yoksa böyle devammi edeyim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.