Bildirim
SP FARM, PREMİUM ALMA VS HAKKINDA BİR KAÇ SORUM VAR ARKADAŞLAR (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bu konuyla ilgili Joymax'la iletişime geçtinmi yada geçen ve cevap alabilen birileri varmı. Böyle birşey varsa verdikleri cevabı çok merak ediyorum çünkü 10'larca 'Server Stability' amaçlı check girdi fakat düzelen hiçbir şey yok.Yani bu sorun gitgide sinir bozucu bir hal olmaya başladı.Her gün istisnasız 17.00'da bahsettiğin gibi charlar hareket etmiyor, pot basmıyor ama canavarlar tam gaz aksiyona devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mericburak -- 9 Şubat 2016; 23:47:47 > -
Joymax oyunu tamamen oluruna bıraktı. Adamlar gram umursamıyorlar. Server'ın büyük kısmı Bağdat'ta kasıyor. Orada büyük bir yoğunluk var. Bağdat'ta kasan partim 17:00'de yatarken; mirror'da kasan partime hiçbir şey olmuyor. Bu sorunun asıl sebebi clientless bot'lardır. Herkes benim gibi birçok char'a giriyor ve aşırı bir yığılmaya sebep oluyorlar söz konusu alanda. Kale savaşları ve styria clash'de de aynı durum söz konusu. Oyuncular parti halinde giriyorlar kale savaşına, onlarca char'ıyla giriyorlar styria clash'e. Joymax, X-Trap ile baş düşman phBot'u bir süreliğine engellemeyi başardı, ancak şu anda sorunsuz olarak sınırsız char açabilmek mümkün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ip ban şart diyorsun yani... ?
ama o zamanda aslı çarlarını açtıkları gold-stne farm vs. borçlu-bağlı olan bir çok oyuncuyu da kaybederler heralde? -
Zaten kaybedecekleri kadar oyuncuyu kaybettiler. İnsanlar oyuna giremedikçe, birer birer bırakıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu an server durumları ne? rev6 ya giriyorum ( 5-6 yıl aradan sonra) sro r serverlerini gösteriyor sadece. bi ara serverlerin birleştirildiğini duymuştum ama tam olarak bilmiyorum son durum nedir açıklar mısınız? -
rev6.com birkaç aydır göstermiyor normal Silkroad server'larını. Sürekli bakımdaymış gibi gözüküyor. Aşağıdaki bağlantıdan tüm server'ların durumunu görebilirsin.
Tıkla. -
o değil de şu an globallerle küfürleşen türk guildleri geldi aklıma :D her saniye başka bi global atarlardı. yok sana şöyle yok sana böyle. çoğunluğu da özlü söz paylaşırdı. jangan geçilmez vs. diye :D bize tokat atana biz çiçek atarız. tabiki de mezarına :)))) şeklinde. ah ulan. :D gold kasan botlara pt atınca kabul ediyolardı bi ara 10 lvlken giderdim 36 lvl hunlarda o goldbotların partisinde çar kastırırdım :D derdim ki nasıl kekliyorum bak botları böyle gülerdim kendi kendime.
arkadaşlarlar zszc gibi bi şeye başladık da rateler düşük diye sıkılıp bıraktılar. ben tek devam etsem mi acaba? bilemiyorum da... -
Ben neredeyse 3 senedir solo oynuyorum. Kimseye ihtiyacım yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X