Şimdi Ara

SP FARM, PREMİUM ALMA VS HAKKINDA BİR KAÇ SORUM VAR ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006 2007 yıllarında silkroad oynamıştım arkadaşlar, şimdi tekrar bi gireyim dedim oyunu indirdim. wizard karakter açtım, yalnız sp farm işini falan ne şekilde yapmam lazım, level kaça kadar kaç gapla gitmem lazım ve bu gap dediğimiz olay skillerin leveli ile kendi levelim arasındaki fark oluyor herhalde? yüksek olması gereken de kendi levelim muhtemelen. bir de oyun oynamaya değer mi hala çok bozuk falan diyorlar. ayrıca da oyuna giriş için premium nasıl alacağım onu da bilemiyorum. bi yardımcı olursanız sevinirim.

• Oynama. Oyun oynanmayacak halde. Eğer oynayacaksan da; SP farm ile falan uğraşma.
  • Eyvallah ;)
  • C.S.Ö C kullanıcısına yanıt
    hocam bir sorum daha olacak sana, bölüm ölmüş cevap verecek yok. yeni karakter açıp girdiğimde gold time plus var, onu aktive ettim oyundan çıktım tekrar gireyim diye zannedersem oyuna girişte tek atma özelliği yok onun ben var diye biliyordum. oyuna girerken sıra beklememk için en satın almak lazım? nereden satun almak lazım? yardımcı olursan sevinirim.
  • Beni etiketlemek yerine kendini etiketlediğin için bildirim gelmemiş bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ya farkettim onu da silemedim sonradan :)
  • pnp sen kaç levelsin millete oynama diyon sen niye oynuyon (yanlış anlama )hala kafam almıyo bırakamıyon mu emeklerini oyuna şöyle tanıdıklarınla şöyle bi 10 15 kişi başlasa burdaki kimse bırakmaz bence soronun kötüye gidişatı diil beraber oynadığımız arkadşımızın kalmaması oyunu bırakmaya itiyo hep beraber olduktan sonra kimse sıkılmaz bence :D
    tabi bazı eğitim sorunlarından dolayı da bırakabilirler benim gibi sen ne oynuyon isro sror private ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fakerzone F kullanıcısına yanıt
    Normal Silkroad oynuyorum.

125 spear nuker
    125 archer
    125 wizard/cleric
    125 wizard/cleric
    125 wizard/bard
    125 warrior/cleric
    125 cleric
    125 bard
    121 spear nuker
    124 spear nuker
    121 cleric
    121 bard
    121 archer
    120 warrior/cleric
    120 wizard/bard
    120 wizard/bard
    119 blader
    111 sword nuker
    ...

Daha sayayım mı?

• maaşallah :D peki sen neden hala oynuyorsun ??
    Senin gibiler bir çırpıda bırakabiliyor, benim gibiler bunu yapamıyor. Hepsine item dizdim, hepsinde avatar dress var, hepsi FF, hepsinde milyonlarca SP var fazladan... Benimki alışkanlık olmuş artık. Aslında tam olarak oynadığım söylenemez. Arkada, clientless kasıyorlar öylece.

• seninb gibiler diyince alındım ama zaman olsa neden yapmayayım kendime güvenemiyorum bi başlarsam iliği mi sömürür ve iyi bir üniversite istiyorum hepsi bu
    1. hepsi zaten ff ise neden kasıyorsun
  • seni gördükçe benim oynayasım geliyo
    "Senin gibiler..." derken, aşağılama anlamında kullanmadım. Düşük level olan, tek char'ı olan anlamında kullandım. Dönüp arkaya bakacağınız bir şey yok yani.

SP için kasmıyorum dostum. D14 stone düşürüyorlar, onları satıyorum. Bir de günlük görev var, oradan iyi item'ler düşebiliyor.

• oyun ramazana kadar neden kapanailir ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakerzone

oyun ramazana kadar neden kapanailir ??

Oyun komada çünkü.

• vala oyun komada falan diyoruz da, benim anladığım oyunu zengin avrupalı veletlerle, hırslı araplar yonlendiriyor artık. bizimkiler oynamıyor oyunu heralde..

ben 2 haftadır sro-r gobi'deyim.. evet pvp yok, herkez afk ama hala pwp videosu koyuyorlar, kale savaşları videosu koyuyorlar.. baya baya oynuyorlar... adamlar 1 lwlden itibaren charını nasıl kasmış falan videolar koyuyor, taxiler falan gırla...

benmde 1 charım var şuan. 65 oldu eline sunları aldırdım :D 1 tane +120 charım olsun deyu saldım bota ltp ltp kasıyor.. oynuyorum. pt kuracak benm gibi yeni başlayan 2-3 ezikte buldum :D uniq falan kovalıyorum. 45 lwlde isu öldürdüm :D

belkide turkler olarak oyun anlayışımızı değiştirsek olur... bir video koyacağım almanların guildi hotanı alıyor.. bi seviniyorlar bi seviniyorlar sormayın... gerçi anlamadım sahiden ese efektimi kymuş yoksa sahiden kendi seslerimi diye ama oynuyor adamlar..

biraz bekleyin editlerim.

https://www.youtube.com/watch?v=OSF3957Rwwk

bahsi geçen video bu... 19.20-20.10 arası sesi kısık dinleyin :D sahiden mi seviniyorlar ? yoksa ses efektimi banada söyleyin. 4 aylık video..

hotan gobide anatolian liderliğindeki gavırlarda.. anatolian tahmin edebileceğiniz gibi türk :) ama unionları hep yabancı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 8 Şubat 2016; 22:29:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C.S.Ö

2006 2007 yıllarında silkroad oynamıştım arkadaşlar, şimdi tekrar bi gireyim dedim oyunu indirdim. wizard karakter açtım, yalnız sp farm işini falan ne şekilde yapmam lazım, level kaça kadar kaç gapla gitmem lazım ve bu gap dediğimiz olay skillerin leveli ile kendi levelim arasındaki fark oluyor herhalde? yüksek olması gereken de kendi levelim muhtemelen. bir de oyun oynamaya değer mi hala çok bozuk falan diyorlar. ayrıca da oyuna giriş için premium nasıl alacağım onu da bilemiyorum. bi yardımcı olursanız sevinirim.

Şu anda oyun playerleri bir an önce 101+ yapmak ve yeni alchemy sistemi sayesinde 12-13-14 dg item aldırıp onlardan para kazanabilmek üzerine kurulu bir durumda. O yüzden 10-20lvl 'da 1 ticketler premiumlar kasa genişletmeler vs. hediye olarak veriliyor. Şu andada zaten sp veren bir event var oyunda ; 'Pledge of Love'.

O yüzden gap veya sp ticket ile uğraşman gereken bir durum yok.Zaman kaybetmene gerek yok.

Oyun eskisinden bozuk bir durumda hergün saat 17.00'da serverda 5-10dk hareket edemiyorsun. Fortress var'da lag var Stria'da lag var.Bağdat'ta sürekli olmasada hatırı sayılır bir lag var çünkü herkes orada.

Oyuna giriş konusuna gelirsemde; bugün elektrik kesildi sabah 8'de ve şuan saat 01.15 hala charım oyuna girmeyi deniyor. Neden mi ? Çünkü giriş yaparken error verip her defasında tekrar denetiyor. Önce 40sn ile deniyor ardından 8sn ve LOGINERROR.Bu döngü yaklaşık 4 saat sürüyor ve bunu gün içinde 2-3 defa yaşıyorsun.Yani oynayabilmen için Expert Package(120silk) almanı tavsiye ederim yoksa saatlerde oyuna giriş için bekleyeceğin günler seni bekliyor.

Oyunu oynayıp oynamama konusuna gelirsem; benim 14dg+12 silahlı ve 14dg+5 ve inca+3 lü bir charım var ve şuan oyundan çok zevk alıyorum.Oyundaki hertürlü olumsuzluğa rağmen.Çünkü birçok insanla rekabet edebiliyorum ve bu bana ayrı bir heyecan katıyor.

Bu yazdıklarım sonucunda kendine bir yol belirleyeceğinden eminim. kolay gelsin.

• sbot mu kullanıyorsun ?
  • Evet.S-bot kullanıyorum. Ph-Bot'ta da aynı sorun olduğunu biliyorum.S-Bot'ta LOGINERROR olarak karşına çıkan hata Ph-Bot'ta 'World Server Traffic' olarak geliyor.Sorun hala devam ediyor. Chara giremiyorum dün sabah 8'den beri.
  • Almanya, Türkiye, Mısır, Latin Amerika ve Güney Asya ayakta tutuyor oyunu. Şahsen bizim server'da Türkiye'den birçok kişi var full +12 seti olan.

Adamlar kıyıda-köşede PvP yapıyorlar. PvP alanında kimse yok; ama skor içeren global atan çok.

Zamanında L.T.P. ile 120 yapmıştım blader char'ımı. Ancak bu iş çok zor. En iyisi kendi partini kurman.

Milli duyguları tavan yapmış Türkiyeli oyuncular da kale savaşlarına anlamsız değerler veriyorlar yıllardır. Evet, Almanyalılar da buna benzer bir toplum olduğu için, onlar da oyundaki kale savaşı üzerinden politika yapmakla meşguller.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.