Arkadaşlar oyunu 4 yıldır oynuyorum lakin askerden sonra 105 cave fln çıkmış oyun baya değişmiş eskiden ongfarm yapmadan karakter kasılmazdı.Şuan wizart bard buildinde bir karakter kasmak istiyorum bot kullanmayıp elimle kasıcağım wizart kasan arkadaşlara bir sorum var hiç sp farm yapmadan 110 a kadar wizart-bard kendi kastığı sp ile ff olabilirmi? (Hiç eu ınt çarları oynamadım sorum abest gelen arkadaşlara)
quote:
Orijinalden alıntı: Saeros
Arkadaşlar oyunu 4 yıldır oynuyorum lakin askerden sonra 105 cave fln çıkmış oyun baya değişmiş eskiden ongfarm yapmadan karakter kasılmazdı.Şuan wizart bard buildinde bir karakter kasmak istiyorum bot kullanmayıp elimle kasıcağım wizart kasan arkadaşlara bir sorum var hiç sp farm yapmadan 110 a kadar wizart-bard kendi kastığı sp ile ff olabilirmi? (Hiç eu ınt çarları oynamadım sorum abest gelen arkadaşlara)
ne yazıkki birbirlerine terş düşüyorlar Wizard bardın ne yazıkki farm yapmadan ff olabilme şansı yok bunu bende denedim hatta sp ticket aldım yinede bard çok aşağıda kaldı wizard skillerinin ise yarısı uplanmadı.Bardı hiç açmassan ff wizard olabilirsin :)
Basta 100k sp kasıp 3 gapla kasıp 80 lwl e kadar ff geldım rahat yettı yanlız wızarddan lıytıng skıllerını acmadıydım.Oyuzden kendı kastıgı sp ıle full farm olmuyo basta denedım yurumedı arkadan boyle yaptıydım