Şimdi Ara

Sp Farming böyle mi olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LvL 15 im.Sp farming yapıyorum(yada yapmaya çalışıyorum).

Şimdi ben LvL 15 e kadar 2 int ,1 str bastım.Skillerimle sadece Cold ve Pacheonun Level UP ını 6 yaptım.Cold dan ilk büyü olan İce river force ve pacheondan ilk büyü olan Anti devil bowu kullanıyorum.

Şimdi :

1- Ben sp farming yaparken Level uplarla char lvl i arasında fark bırakacağım , yoksa en yüksek büyümün lvl i arasındamı? Onu anlayamadım.

2- Eğer açmam gereken büyü varsa hangilerinden devam etmeliyim.

3- 1800 küsür skill im var. Böyle mi devam edeyim?

4- Sp farming i doğru mu yapıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammstars -- 25 Haziran 2006; 13:55:05 >

• Yaa yok mu bi hayırsever.Cevap verin lütfen.
  • yaw benim bildiğime göre sp farming yani level in 15 ya senin
    senin verdiğin bütün skiller en az 10 olcak yani sp farming için skill lerin level inden en az 5 lvl düşük olcak benim bildiğime göre öle
  • 1.ya skill lvlla senin lvl arasında en fazla 9 olmak üzere fark bırak örneğin: sen 19 lvlsan skill 10 lvl olcak böle en fazla sp alırsn

2.archer açmışın pacheon ve cold max yap istersen yanına light açabilirsin

3.fena diğil dewam et

4. bunları yapınca doğru olcak...

NOT:Çok sağlam sp kasıcam dersen 1 lvldan itibaren hiç görev yapmadan 20+ olana kadr sp farm yap yavaşlarsın ama dayanırsan tam bi nuker elde edersin
  • skill lvl ı diye bişeymi var yaa?

ya mastery lvl var ya level up lar var ya da büyülerin lvl ları var. skill lvl bunlardan hangisi?
  • ya lvl atlattığın işte hacım nası anlatam mastery olması lazım... ismi ne harbi bunun biri açıklasın
  • kardeş ilk olarak 2 int 1 str veya 2str 1 int karakterler eninde sonunda silinecek karakterlerdir.
    lvl 16 ya kadar olan büyüleri aç sonra başla kasmaya sp kazanmaya 17 ye yaklaşınca otomatik pot u kapat öl lvl 16 nın başlarına kadar böle böle sp farm kasarsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.