Yukarıdaki resmi açtıktan sonra tarifimi izleyin ona göre istediğinizi hesaplarsınız
Bu işlemleri yaparken tek tek her skill için ayrı ayrı hesaplama yaparsanız daha rahat olur.
1. Sol taraftan şu andaki karakter levelinizi seçiyorsunuz.
2. Yine sol taraftan şu andaki mastery levelinizi seçiyorsunuz. Ben örnekte Heuksalı 30 olarak seçtim.
3. Altından hangi skil için hesaplama yapmak istiyorsanız o skilin o andaki mevcut durumlarını seçiyorsunuz.
Ben örnekte Annihilating Blade Series Blade serisinin 1 nci kitabı 9, 2 nci kitabı 2 seçtim (zaten o levele kadar olandan üstünü seçtirtmez)
4. Sağ taraftaki Planned Character Level bölümünde hedeflediğiniz karakter levelini seçiyorsunuz (Ben 40 seçtim)
5. Altından daha önce sağ tarafta seçmiş olduğunuz mastery ve skill'in kaça kadar gelmesini istediğinizi seçiyorsunuz. (Ben örnekte Heuksal Mastery 40, Annihilating Blade Series Blade serisinin 2 nci kitabını da 7 ye kadar getirdim)
6. Son olarak "Calculate" (hesapla) butonuna bakarak sonuca bakıyoruz :)
Sanırım yeteri kadar açık anlatabilmişimdir
çok kasar hesaplasam ne olur hesaplamasam ne olur
ya ben anlamıyorumn ben Fire Glavieyim LVL 67 ve simdi 52 lightingi hızlı kosmsını acmak istiyorum sadece ONU kac Sp harcarim :) çözemeidm
lighting den bisey acmadiysan 12,445
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme