mrb arkadaşlar sp kasma konusunda biraz kafam karışık rehberleri falan okudum aklıma takılan birkaç şeyi soramak istiyodum.
herkesin önerip söylediği onglarda farm yapmak onglar çok hızlı doğuyor ufak bi bölgeden. ama 3 gündür buranın bazı dez avantajlarını yaşıyorum charımda hiç skill lvl uplanmamıştır sürekli 9 gaptayım yani. zorluklardan 1.si düşük lvl olduğu için hızlı lvl atlaması çok çabuk lvl atlayıp kısa sürede lvl düşürme ihtiyacı oluyor 2.si slotların kapılması kasmak isteyen bi yığın adam var. okuduğum konularda kestiğim yaratığın lvli yükselsede gelen sp miktarında değişme olmuyormuş 9 gapla gelen bi sp miktarı var. şimdi aklıma takılan bu kısa bir süredir 1 gün oldu sanırım hunlarda kasmaya başladım onglara gör echarlar çok dahay avaş lvl atlıyor ve lvl düşürme sıklığım onglara göre daha az. ben hiç lvl düşürmeden charımı karakomdaki moblarla arasında lvl farklı 11-13 arası yapıp orada kassam charımın lvlinin oradakilere yetişmesi dahada yavaşlayacak böylece lvl düşürme için fazla zaman harcamadan daha seri sp kasabilecem lvl düşürmeye ayırdığım zaman azalacak. gelen sp miktarındada bi oynama olmuyor zaten. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz dediklerim mantıklımı deneyeyimmi ? yoksa sadece zaman kaybımı olur lvl yükselttikten sonra gene onglara dönme ihtiyacı hissedipte o lvlden 16-17 e düşürme sıkıntısına girermiyim ?
deneyecem bakalım en fazla zaman kaybederim zatencharlar lvl düşürmüyom o zaman saol alkan :)
Parti mobu tek skill ile alabilmek lazım hızlı bir farm için.Farmı yaptırcak çarı onglarda yapmak istemediğine göre daha yüksek moblarda denemeni tavsiye ederim.Hangi mobları teke alıyorsa;güvenli bir slot bul,kasmaya başla.Ama dediğim gibi parti moba tek atmak çok önemli farm işinde.Parti ortalaması ıvır zıvırı da sana kalmış.
97 lvl charım var zaten o yüzden rahat kasarım
selam beyler bi sorum olcak sp kasma ile. ben şimdi 15lvlim ve sp farm yapıyorum ama skil masterim 1 lvlde. peki bu skil masteriyle aramda en fazla 9 lvlmi olması lazım.yani 6lvlemi çekmem lazım masteryi?
quote:
Orijinalden alıntı: burak20055
selam beyler bi sorum olcak sp kasma ile. ben şimdi 15lvlim ve sp farm yapıyorum ama skil masterim 1 lvlde. peki bu skil masteriyle aramda en fazla 9 lvlmi olması lazım.yani 6lvlemi çekmem lazım masteryi?
teşekkr ederim :) yani aramda 9lvl fark olcak. şimdi test ettim. 9 ve üstündeki gaplarda yanı geliyo yani ister 9 olsun ister 30 hep aynı sp geliyor. ama 9zun altına inersek azalır sp :)
Dediğin Mantıklı Onglarda Sp Kasmak Kolay Gibi Görünsede Hiçte Öyle Değil,Ne Kadar Yüksek Lvlerde Yaparsan O Kadar İyi Olur ama Kastığın Yerde Çok Spawn olması gerekir bide kasan kişinin o mobların ptsini teke götürmesi...bunlar varsa yüksek yerlerde kasabilirsin...
Arkadaşın Dediği gibi nachallarda super sp kasarsın sanırım hala varmı bilmıorum.Önceden cave girisinden gırdıkten sonra bi kapı vardı ordakı tasın yanına bırakıodun yachallarda bi oda var orda kasınca oraya geliodu olme rıskın 0 oluodu.Ayrıca cavede sen kasarken ıster free yaparsın ıstersen para da alabılırsın buda avantajlarından biri
ben 61lv yim rogue oynuyorum mastery level de 61 scroll of skill restore var skilleri sıfırlayıp 9 fark bırakıcam fakat nerde sp kasabilirim ? bide mastery lv ve kendi lv arasında 9 fark bırakıcam ama rogue skillerini açsay bişi olurmu yoksa skilleri açmamammı gerekiyor ?
Deneyelim bakalım, Bilgi için sagol :)
Biz zamanında 106 wizard ile başlamıştık; sonra yanında 7 adet 1 lv karakter ekledik. Onglarda vs. denedik ama çok sıkıntılı oldu, 1 hafta da vazgeçtik farmdan.
Sonra baktık ki 0 gap ile kasıldığında gelen sp 1 mastery ve içindekilere hemen hemen yetiyor. Wizard ile karakterleri 50-60 civarı bir levele kadar getirdik, bundan sonra o karakterleri partiye tam anlamıyla dahil ettik (buff; cleric warrior 2 bard vs.) 90 a kadar yine sıkıntılıydı ama 90 da bardların alan ile mana dolduran skilleri açılınca müthiş rahatladık.
Sonra kasmaya devam ettik o şekilde; 105 olduk 0 gap ile. 105 olunca da cave'e gidip orada partiyi dayadık ve kasmaya başladık. Her ne kadar velet zihniyetli thieflerden dolayı zorlansak da 1 ayı biraz geçik bir sürede tüm karakterleri FF yaptık :) Gerisi geldi zaten.
Şu anda bu dandik oyunla hiç bir bağımız kalmadı, yok parası karakterleri sattık. Zamanımız, emeklerimiz bi *oka yaramadı afedersiniz. yazık günah zaman harcamayın böyle dandik dunduk oyunlara (6 yılımı yedi).
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme