Şimdi Ara

sp kasmayla alakalı bi soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar sormak istediğim şu. benim 29 lvl charım var master 20 de 9 lvl fark var. bu adamı onglarda kasıyorum 500-5xx arası sp geliyo. yeni char açtım 9 lvlde mastery hiç basmadım p lvl fark var yani. bunu crablarda kasıyorum bi tane pt yaratıktan 730 sp geliyo. bu puanlar arasında fark varmı yani biri ong lvl 34 biri crap lvl 21 lvl. gelen sp onglara göre crablardan dahamı fazla ? bunu örenmek istedim sebebide şu bende 42 lvl wizard var 42 lvlle onglarda kasmak zor oluyo yatma riski oluyo. ama crabların öldürme ihtimali yok bile. ona göre adamımı kasacam zaten her ihtimalde 9 lvl fark da oluyo. bunu örenmek istemiştim .

• quote:

Orjinalden alıntı: sub-zero

mrb arkadaşlar sormak istediğim şu. benim 29 lvl charım var master 20 de 9 lvl fark var. bu adamı onglarda kasıyorum 500-5xx arası sp geliyo. yeni char açtım 9 lvlde mastery hiç basmadım p lvl fark var yani. bunu crablarda kasıyorum bi tane pt yaratıktan 730 sp geliyo. bu puanlar arasında fark varmı yani biri ong lvl 34 biri crap lvl 21 lvl. gelen sp onglara göre crablardan dahamı fazla ? bunu örenmek istedim sebebide şu bende 42 lvl wizard var 42 lvlle onglarda kasmak zor oluyo yatma riski oluyo. ama crabların öldürme ihtimali yok bile. ona göre adamımı kasacam zaten her ihtimalde 9 lvl fark da oluyo. bunu örenmek istemiştim .

sana tavsiyem hangisinde hızlı ve yatmadan kasarsan orda kas. bana kalırsa levelin biraz düşük adam kasmak için, fakat dediğim gibi nerde kolay kasıyorsan orda kas derim

• bu puan değerleri sabit yani dimi 500 skill point geliyosa yaratık farketmez o 500 lük artırıyo ben zaten onu sormuştum yani düşük lvl char sp kasmam için daha kolay oluyo 29 lvl 9 lvl gap olacana 12 lvl hiç mastery basmadan olunca onun lvline göre yüksek yaratıkları raaht kesiyom. işt eşu point işi kafamı karıştırdıda onu merak etmiştim. saol tavsiye için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub-zero -- 30 Mayıs 2009; 1:30:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sub-zero

mrb arkadaşlar sormak istediğim şu. benim 29 lvl charım var master 20 de 9 lvl fark var. bu adamı onglarda kasıyorum 500-5xx arası sp geliyo. yeni char açtım 9 lvlde mastery hiç basmadım p lvl fark var yani. bunu crablarda kasıyorum bi tane pt yaratıktan 730 sp geliyo. bu puanlar arasında fark varmı yani biri ong lvl 34 biri crap lvl 21 lvl. gelen sp onglara göre crablardan dahamı fazla ? bunu örenmek istedim sebebide şu bende 42 lvl wizard var 42 lvlle onglarda kasmak zor oluyo yatma riski oluyo. ama crabların öldürme ihtimali yok bile. ona göre adamımı kasacam zaten her ihtimalde 9 lvl fark da oluyo. bunu örenmek istemiştim .

benimde char 44 crab ve şu at-insanlar var onlarda ypaıom kendi çapımda. Dediğin gibi onglar felaket 64+ olmadan onglar seri olmuyo en azı da 20-30 lvl fark bırakmaksa en doğrusu crablar olur. Fakat crablarda giant çok az çıkıyo. Ben genelde şu at karışık insanlarda kasıyom xD ölme riski var onlarda 26 lvl zaten.

• Çarını 52 lvl yap snra onglarda farm yapabilrsn sp kasçaın char ise 26 lvlden fazla lvlli olmasn skillerini 12ye çek down lvl yaptığındada 22ye kadar düşür en ii spyi böle kasarsn diğer türlü harcadıın zamana deymez
  • Bi kere Ongler sp farm için en uygun yerdir fakat 44 level wizard ile ong farm çok zor olur..Ayrıca mastery levelın 20'de olup levelının 29 levelda olması çok kötü..mastery levelı en fazla 10 levelda olmalı ve levelın en fazla 26-27 olmalı 20-25 bilemedin 26 oldumu dead(down)levela geçmelisin 500 çok az ben eu karakterle 1700 aldığımı biliyorum..

yani uzun lafın kısası 64+ wizard lazım ve 2 tane 20-25 level karakter her zaman ptdendede 1-10 level arası ezik öylesine bi karakter bulundumu spye sp demezsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Basit Mat-1 Sorularım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.