şimdiiii.arkadaşlar benim bir sorunum var.ben sp2 yükledim.ama bilgisayar cöktü.yada daha doğrusu windows acılmadı.ekran görüntüsü cıkıyor.yani duvarkağıdım cıkıyor ama bilgisayarım,belgeleri vs.başlat düğmesi,allteki diğer şeyler.hiçbiri cıkmıyor.ben bunu nasıl çözecem.bana biri yardım etsin lütfen yaaa.kafayı bozacam yakında ben.bu arada ben geri getirdim tekrar.sorunum bunu yaşamadan sp2'yi nasıl yüklicem????????????????????????????????????????????
en temizi sp2 entegreli bir windows cd'si ile yeni kurulum yapmak. eğer format atarım sorundeğil diyosan ve xp cd'in varsa nasıl yapılacağını anlatayım.
format atmak sorun değil.onu yaparım de.tekrar bütün programları falan yüklemek zor geliyor şimdi bana.yada onun bi kolayı varsa onu anlatın.ben sp2'li bir cd bulsam,üstüne yüklesem olurmu acaba???yada baştan mı yüklemem gerekiyor????
windows u kurduktan sonra interneti aç oradan araçlar düğmesinden windows update yi tıkla ve yönlendirdiği şekilde ilerle sp 2 yi oradan da yüklersin ..
peki.bunu kopya windowsla yapsam sorun olurmu acaba.benim tek teredütüm o.
bazı cd keylerle kurulan windowsa yüklenmiyor sp2. hata veriyor. özellikle çoğu kişinin kullandığı fckgw ile başlayana.ona da bi çare var tabi
NEDİR ÇARESİ DİYE YAZSAN DA BİZDE FAYDALANSAK BE KARDEŞ.YADE YAP ŞU KARDEŞİNE Bİ İYİLİK :)
yazarım da banlar beni ama sen yüklemişsin.yükledikten sonra hata vermiş. benim dediğim gibi(cd keyle ilgili) bir sorun olsaydı yükleme yaparken hata verirdi.yani yükleyemezdin sp2'yi.
lisanssız dahi olsa güncelleme yapıyor sorun olmaz diyorum ben ama yinedesen bilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme