Şimdi Ara

Sp2yi kurmak icin SP1i kurmam sartmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xp de service pack2 yi kurmak için once sp1 i kurmam sart mı acaba??
    yoksa sp2 nin içinde zaten sp1de eklenmis mi.. Yani bunalari ayrı ayrı kurma ile sadece sp2 yi kurma arasında fark wa mı yok mu??

• yok sp2 yi kurarsan ki o en son hali olduğu için zaten hepsini içinde barındırıyo
  • Sagol kardes...
  • baba yok bi alkası kuracan direk sp2 yi babalar gibi çalışcak yaw
  • arkadaşlar bende sp-2 kurmak istiyorum ama bazı açıklarının olduğu söyleniyo...
    ayrıca bilgisayarıda kastığını duydum...
    beni biraz aydınlatırmısınız sp-2 hakkında...
    herkese tşk ederim...
  • Service pack2 kurmak için sp1 kurmaya gerek yok.Zaten sp2 de sp1'in geliştirilmiş versiyonu.
  • Sp2 yi indirip Xp'ye entegre edip Cdye yazdıktan sonra bu cd'den Yeniden kurarsanız çok iyi olur. Geri kaln güncellemeleri de mutlaka yapın çünkü güvenlik şakaya gelmez.

quote:

Orjinalden alıntı: venividivici_md

arkadaşlar bende sp-2 kurmak istiyorum ama bazı açıklarının olduğu söyleniyo...
    ayrıca bilgisayarıda kastığını duydum...
    beni biraz aydınlatırmısınız sp-2 hakkında...
    herkese tşk ederim...
  • XP'ye, SP-1 veya SP-2 entegre edildikten sonra kurulması çok daha iyi olacaktır.!
    Kurulu olan bir XP'nin üzerine SP-1 veya 2 kurarsanız, bir sürü çerezi geride bırakacaktır. Buda XP'nin geç açılmasına ve bazı hatalara meydan verdiği bilinmektedir.
    ENTEGRE nasıl yapılır hakkında 2 sayfadan oluşan bir HTML ve gerek duyulan yazılımları hazırladım. Buradan bakarak yapabilir ve yapmış olduğunuz ENTEGRE'yi Nero ile yazdırabilirsiniz.

Nick'im sitemin ismidir.! Tarayıcınıza kitapgibi yazın ve CTRL+ENTER siteye girmek için kâfi gelecektir.
    Herkese kolay gelsin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: KitapGibi

XP'ye, SP-1 veya SP-2 entegre edildikten sonra kurulması çok daha iyi olacaktır.!
    Kurulu olan bir XP'nin üzerine SP-1 veya 2 kurarsanız, bir sürü çerezi geride bırakacaktır. Buda XP'nin geç açılmasına ve bazı hatalara meydan verdiği bilinmektedir.
    ENTEGRE nasıl yapılır hakkında 2 sayfadan oluşan bir HTML ve gerek duyulan yazılımları hazırladım. Buradan bakarak yapabilir ve yapmış olduğunuz ENTEGRE'yi Nero ile yazdırabilirsiniz.

Nick'im sitemin ismidir.! Tarayıcınıza kitapgibi yazın ve CTRL+ENTER siteye girmek için kâfi gelecektir.
    Herkese kolay gelsin....

yalnız ben geçen gün indirdim fakat çalıştıramadım nrg dosyası biçimndeydi galiba nasıl çalıştıracağız

• quote:

XP'ye, SP-1 veya SP-2 entegre edildikten sonra kurulması çok daha iyi olacaktır.!

Herkese kolay gelsin....

CEREZ dedigin nedir abi??..
    Ne ise yarar yanii..
    Bunlari geride birakmasi ne demek??
    Sonra niye gec acilmaya sebep oluyomuski bunlar..
    Entegre edincede ayni seyleri yuklemiyo mu ki..
    Niye daha stabil calışsınki..
    Ben anlamadim amaa.. Bu konuda biraz bilgi fakiriyimde..

Bi aciklarsan sewinirim..

• quote:

Orjinalden alıntı: ensartas
    yalnız ben geçen gün indirdim fakat çalıştıramadım nrg dosyası biçimndeydi galiba nasıl çalıştıracağız

Merhaba sevgili ensartas;
    Sanırım sen hazırladığım komple "XP SP-2 Entegreli CD"sini indirdin? ( 572 MB )
    Bunu nasıl yapacağın çok basit. Dosyayı açıyorsun ve Nero varsa? Açtığın nero IMAGE'sine çift tıklıyorun ve Nero açılıyor, Boş CD takıyorsun ve yazdır diyerek yazmaya başlatıyorsun.
    Yazma işlemi bitince, test yapmak için bilgisayarını yeniden başlat ve CD'den boot yapmak için bir tuşa basın yazısı cıkacaktır, sende burada bir tuşa basarak başlamasını sağlar ve CD'yi test etmiş olursun.!
    Kolay gelsin ve başarılar...

• quote:

quote:

Bunu nasıl yapacağın çok basit. Dosyayı açıyorsun ve Nero varsa? Açtığın nero IMAGE'sine çift tıklıyorun ve Nero açılıyor, Boş CD takıyorsun ve yazdır diyerek yazmaya başlatıyorsun.
    Yazma işlemi bitince, test yapmak için bilgisayarını yeniden başlat ve CD'den boot yapmak için bir tuşa basın yazısı cıkacaktır, sende burada bir tuşa basarak başlamasını sağlar ve CD'yi test etmiş olursun.!

eyvallah abi çok saolasın çok makbule geçti

• quote:

quote:

Kardes sitede "XP SP-2 Entegreli CD" nin linki nerde acaba??
    Belirtirsen sewinirim..
    Linki bulamadım daa...

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Anderson
    CEREZ dedigin nedir abi??..
    Ne ise yarar yanii..
    Bunlari geride birakmasi ne demek??
    Sonra niye gec acilmaya sebep oluyomuski bunlar..
    Entegre edincede ayni seyleri yuklemiyo mu ki..
    Niye daha stabil calışsınki..
    Ben anlamadim amaa.. Bu konuda biraz bilgi fakiriyimde..

Bi aciklarsan sewinirim..

Bu duruma şöyle bir açıklama getirelim;
    Bilgisayarına sıfırdan bir XP veya başka bir Windows türü kurduğun zaman içerisinde çoğu şeylerin eklediğin programlar tarafından kullanılıyor veya değiştiriliyor.!
    Bu Windows türüne birde son güncellemeleri yaptığın zaman ( SP-2 gibi ) kayıt defteri ve DLL'lerin kısmen değiştirildiği için ve değiştirilen eski kullanılan yazılımları tanımamak ve defterden kaldırmamaktadır.

Ben her 2 yoluda denedim ve durum şöyle çıktı.

1. Sıfır XP kurulu iken SP-2'yi üzerine kurdum ve "Kayıt Defteri"nin boyutu 43 MB civarında bir boyut tutuyordu. ( Diğer bölüm veya Klasörler hariç.)

2. SP-2'yi, Direkt XP-SP-1'li CD'ye Entegre edince yukarıdaki 43 MB'lik boyut 27 MB'ye düştü. Sanırım sadece Kayıt defterindeki boyut her şeyi ortaya çıkartıyor.!

Geç açılmasınında sebeplerinden biridir yukarıdaki açıklamam.
    Bir Kitap'ın 43 sayfasınımı, yoksa 27 sayfaysınımı çabuk okursun sevgili Mr.Anderson.!

Bilmem anlatabildim mi ??

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Anderson
    Kardes sitede "XP SP-2 Entegreli CD" nin linki nerde acaba??
    Belirtirsen sewinirim..
    Linki bulamadım daa...

Kısmet olursa CUMA gecesini bekleyeceksin arkadaşım.!
    Cuma gecesinden, Pazartesi sabahına kadar ( 02.00 ) Linke açık olacak. Bu zaman zarfında indirebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KitapGibi -- 13 Nisan 2005, 16:38:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.