Şimdi Ara

space desk verimsiz bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba umarım konuyu doğru yere açmışımdır açmadıysamda modlar dogru yere taşırsa sevinirim

şimdi hikaye şöyle elimde e tab4 bir cihaz var bu cihazı 2. ekran olarak kullanama kararı aldım ve space desk kurdum bağlantı sağladım ama şöyle bir sorun var görüntü çok fazla takılıyor hiç akıcı bir görüntü yok telefonda denediğimde görüntü çok güzel oluyor ama tablet için aynı durum geçerli değil sonradan wifi alıcısı arızalı olduğunu gördüm 2.4 ghz görüyor ama 5ghz görmüyor hız testi yaptığımdada dalgalanmalar felan oluyordu artık gidip bu cihazın wifi alıcısını spariş ettim cihaza taktım artık 5ghz görüyor orda sorun yoktu bağlantıda baya stabil idi (arada modemin 5ghz görmüyor ama nedenini bilmiyorum artık) bu sefer bir daha deneme yaptım ve sonuç aynı sinirlendim inatla görüntü takılıyor spacedesk in ayarlaını en düşüğe getirdim bir pencere açmaz sam baya akıyor görüntü ama bir pencere açayım yada bir video açayım video takıla takıla ilerliyor gerçekten delirdim bunu sebebi ne olabilir ne yapabilirim de bu görüntü takılmadan kullanabilirim bu sorun telefonda yok onda yağ gibi akıyor ama k*duğumun cihazında durum farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layk5t -- 15 Aralık 2021; 23:46:18 >

• tablete rom at sıfırlansın...

Fatih Projesi | Tablet Rom (meb.gov.tr)

• selamlar bunlar kısıtlamasız romlar ise ben cihazdaki kısıtlamaları yıllar önce kaldırdım ama durum farklı ise yüklemeyi deneyebilirm android sürümü kaç ?

• potti34 P kullanıcısına yanıt

cihazı yükledik ama söyle bir sorun var dns milli eğitim bakanlıgına bağlı bunu nasıl değiştirecem ?

set dns işe yaramadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.