Şimdi Ara

Space Soldiers dağıldı! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -Nefer-

20'ye yakın parlak , bir o kadar holo çıkartmayı turnuvaya katılamayacaklar diye satmıştım. Yazık oldu. O ayrı dert oldu takımın dağılması ihtimali ayrıca dert oldu.
    sticker yüklendim bakalım patlarsa süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Stickerler bump yemezse normal seyrinde devam eder ama sanmıyorum space soldiers bırakmaz gibi.

Daha sonra space soldiers;

dememeli tabi.

https://www.youtube.com/watch?v=KRTAPBbLSCo

sonra bir 10 milyar daha basarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: R1ffmeister

XANTARES Paz calyx woxic tarik

Efsane olurdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Space Soldiers dağıldı!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Umarım gercekleşir zira ülkedeki gençlerin cogu bu tür boş insanlara özeniyor en komiğide ne biliyornusunuz? Bu oyuncu denilen adamlara bu vuruşları nasıl gerçekleştiriyorsun diye soru yöneltsek adam muhtemelen bize yetenek diye cevap verir halbuki artık oynaya oynaya müktesebat ile refleks haline gelmiş bu da insanda en doğal şeydir

Malesef 2 yıl önce kendimi böyle görüyor idim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dav

Umarım gercekleşir zira ülkedeki gençlerin cogu bu tür boş insanlara özeniyor en komiğide ne biliyornusunuz? Bu oyuncu denilen adamlara bu vuruşları nasıl gerçekleştiriyorsun diye soru yöneltsek adam muhtemelen bize yetenek diye cevap verir halbuki artık oynaya oynaya müktesebat ile refleks haline gelmiş bu da insanda en doğal şeydir

Malesef 2 yıl önce kendimi böyle görüyor idim
    Boş insan dediğin motor gibi para kazanıyor adamlar
  • Asterix kullanıcısına yanıt
    Kardeşim günümüz youtuberları popçularıda deli gibi kazanıyor ama bu onların boş adam olduğu gerçeğini sarmıyor

• Maçlarda sağa sola sürekli dolar simgesi spreylemeye başladılar her maçta yapıyorlar. Woxic'te bu ilgi budalalığına katılmış görünüşe göre. Dün Gambit ile oynayacakları final maçına takım arkadaşının düğüne gitmesi sebebiyle çıkamadılar takım maçtan çekilince tweet attıktan sonra Steam adresi ve sosyal medya hesaplarından HR tagini ve profil açıklamalarını silmiş. Hay allahım.
  • Ne kazandılar acaba merak ediyorum neyin zammını istiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: dav

Kardeşim günümüz youtuberları popçularıda deli gibi kazanıyor ama bu onların boş adam olduğu gerçeğini sarmıyor
    insanların sevdiği işi yapıp bunun üstüne deli gibi para kazanmasının neresi boş anlam veremiyorum ben
  • Asterix kullanıcısına yanıt
    Asgari ücret alıyorlar. Motor gibi çalışıyorlar. Asgari ücret alıyorlar.

• SPACE SOLDIERS’DAN BİLGİLENDİRME

Şirketimizin Espor faaliyetlerinden birisi olan Space Soldiers CS:GO takımına ilişkin aşağıdaki bilgilendirmeyi kamuoyuna saygıyla arz ederiz.

Space Soldiers Türkiye’de Espor’un kurumsal bir yapıya kavuşması için yapılan ilk sermaye yatırımlarından birisidir. Başta Espor oyuncuları ve koçlar olmak üzere Espor’a emek veren insanların, emeklerinin karşılığını kurumsal bir yapı içerisinde kazanabilmelerini sağlamanın, Espor’un Türkiye’de gelişmesine verilebilecek en büyük katkı olacağı düşüncesiyle ve misyonuyla kurulmuştur.
    Bu özel misyon doğrultusunda, şirketin maddi kazanç ve sermayenin geri dönüşüne ilişkin kaygısı daima ikinci planda tutulmuştur. CS:GO takımımızın başlangıç noktasında bulunduğu seviye ile bugün gelmiş olduğu nokta arasındaki fark şirketimizin vizyonunu gözler önüne sermektedir. Bu gelişim sürecinde her türlü maddi kazanç kaygısından uzak durulmuştur. Aksine yapılan yatırım miktarı sürekli arttırılmıştır. Bugün gelinen noktada CS:GO takımımızın başarısının manevi tatmini, maddi getirisi ile karşılaştırılamaz seviyededir. Mevcut gelir-gider gerçekleşmesinde, Şirketimiz elde edilen kaynaklardan çok daha fazlasını kullanmaya devam etmektedir. Gelecekte de CS:GO ve kurulacak diğer takımlarımızın elde edeceği tüm maddi ve manevi kazanımların, bunda emeği olanlar ile adil bir şekilde paylaşılacağı kuşkusuz bir gerçektir.

Şirketimizin başta takım oyuncuları olmak üzere tüm paydaşları ile olan profesyonel ilişkileri karşılıklı saygı, anlayış ve kazan-kazan prensibi içerisinde yasal ve kurumsal çerçevede yürütülmeğe devam etmektedir. Gönülden bir Espor yatırımcısı olarak, Şirketimiz yatırımlarını öncelikle paydaşlarının vicdanlarına sonra da yasaların güvencesine emanet etmektedir.

Saygılarımızla kamuoyunun bilgisine arz ederiz.

Bekir Aslaner
    Murahhas Aza

Okumam diyenlere özet ; Gelirden çok gider var, oynayın ve başarılı getirin. Hem siz kazanın hem biz. Bu arada Bünyamin Aydın'ın takıma kendi firmasını geri plana atmamak için ısrarla sponsor almadığına ve oyuncuların buna da tilt olduğu yönünde dedikodular var. Sponsor alınsa dertler bitecek diyorlarMIŞ.

• Dh Austin şampiyonluğu geldi bi arada. Tebrikler SS

• Şampiyonluk gelmiş ama rakipler çokta dişe göre değil gibi. Umarım şu önümüzde ki Faceit Londra elemelerine iyi hazırlanıyorlardır. Yoksa işler iyice sarpa saracak gibi.
  • Evet, malumun ilanı. Space dağıldığı kesinleşti.

• acaba yeni gidecekleri takımda bu tür sorunları görürmüyüz :D
  • Şu anda yatırım yaptığım SS çıkartmalarını satıp satmamak konusunda arada derede kaldım. Bir önerisi olan var mı? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -Nefer-

Şu anda yatırım yaptığım SS çıkartmalarını satıp satmamak konusunda arada derede kaldım. Bir önerisi olan var mı? :)
    öyle ahım şahım güzel bir sticker değil, titan da dağıldı ve ilk dağıldığında yakaladığı fiyatları sonradan hiç yakalayamadı. bu hep böyle oluyor önce biraz artıyor panikle sonra düşüyor ona göre değerlendirin bence
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ne var ne yok ise attım pazara bakalım artık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.