Bildirim
SPAM mailler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mail adresini aldığın yeri değiştir.Yahoo bunu biraz engeliyo ama fazla sayılmaz.Birde bunun için programlar var.Ama onlarında bazı normal mailleride spam saydıklarını duydum.Onun için fazla kullanmanı tavsiye etmem. -
merhaba egemen. evet bu bir çok kişinin ortak sorunu. Mail adresin nerden? hotmail, yahoo mynet vb.. yerlerdense gülü seven dikenine katlanır demek zorundayım. zaten bu tarz yerlerin mail adresi verme nedeni senin spam mail almana elverişli. bunun dışında evet program var. ama inan bana içinde reklam olmayan bir çok mail bile spam mail denip iptal ediliyor tavsiye etmem ..
Tavsiyem ise kendi pop3 mail adresini al biryerlerden. Rahatla derim ..
SewgiLerimLe !! .. -
cevaplar için teşekkür ederim.
pop3 kullanıyorum, mailwasher ile biraz olayı çözdüm fakar listeden tamamen çıkabilmek için uğraşıyorum.
Saygılarımla
egemen-turkmcse/forum -
bunun için bi çözüm olduğunu zannetmiyorum bence sen mail adresini değiştirmelisin -
Antispam Programları var.... -
Ben MAIL WASHER ile kesin çözüm elde ettim. Mail washer'ın hepsinin kökünü kurutması yaklaşık olarak 15-20 gün sürdü ama gerçekten değiyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X