Bildirim
gmailden toplu eposta eklerini indirme?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
çözümü buldum outlobıok 2003 e gmail hesabımı tanıttım. gelen kutusundaki istediğim mailleri topluca seçtim. detachpipe menusunden save attachmens dedim. Saniyeler içinde belgelerim klasörü içindeki dizine indi.
detachpipe 28 günlük bir program kurunca kendin
outlook çubuğuna ekliyor. -
Yil 2020 ve efso işime yaradı bu olayquote:
Orijinalden alıntı: pphammer
çözümü buldum outlobıok 2003 e gmail hesabımı tanıttım. gelen kutusundaki istediğim mailleri topluca seçtim. detachpipe menusunden save attachmens dedim. Saniyeler içinde belgelerim klasörü içindeki dizine indi.
detachpipe 28 günlük bir program kurunca kendin
outlook çubuğuna ekliyor. -
Vaybe 11 yıl olmuş :)quote:
Orijinalden alıntı: anticor
Yil 2020 ve efso işime yaradı bu olay
Alıntıları Göster -
detachpipe, outlook 2016 da çalışmadı, gmaile gelen 200 küsür ödevi indirmeye çalıştım, internetteki İngilizce Türkçe tüm çözümleri denedim olmadı, bu kadar basit bir şeyi bile yapabilecek kapasiteleri yoksa neden outlook, thunderbird gibi programları yazmışlar, nasıl beceriksiz ve vizyonsuz programcılarmış! normalede bu tip basit özellikleri gmail kendisi halletmesi lazım ama onlar da tırt demek ki, milletin mailinden bilgiyi çalalım gerisi önemli değil mantığındalar, çok kızdım :) , yıl 2021 iletilerden ekleri tek tek indiriyorum. (Tabii şimdi birileri çıkar ücretli mail sunucularıyla çalış cart curt der.)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X