Bildirim
sparkle 8800 sorunu!!! oyun yüklenirken donuyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hocam güçkaynagının marksı kaçç waat birde sistemini yazarmısın belkii güç kaynagıı yetmior olabilir sistemini yaaz -
asus p5b deluxe ve sparkle 8800gts uzun süredir kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım, kullandığını sürücü versiyonu nedir? -
arkadaşlar ben kart ile gelen sürücüyü yükledim ondan farkedebilirmi??? -
Ürün ile gelen sürücüyü kaldırıp aşşağıdaki adreste bulunan sürücüyü denermisiniz
Beta
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1616
WHQL
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1622 -
bir tek call of duty oynarken yaşıyorum bi kez normal olarak oyuna giriyorum ve ardından tekrar başka bi haritaya girerken ortalarında donup kalıyor.lütfenyardım arkadaşlar -
hocam sistemini bi yazarmısın sahmet olmassa -
hemen yazayım
p4 3.0
Asus p5b anakart
sparkle 8800 ekran kartı
2x1 gb 533 mhz ram
psu 450 w rain marka
başka bi ekran kartı getirdim ondada aynı sorun mevcut lütfen yardım arkadaşlar -
Başka bir kartta da aynısı oluyorsa sorun baska birseydendir... Denetim masasından yönetimsel araclara girip olay goruntuleyiciden sistem olaylarına bak orda bilgisayarın ne hatası verdigini burda yazarsan daha kolay halledebiliriz sorunu... Bilgisayarın dondugu tahmini saate bak orda ki hatayı buraya yaz -
psu gerçek 450 watt olmayabilir o yüzden ucuz ve sağlam bir 500 watt psu almalısın örneğim tagan veya antec gibi.... -
Be quiet 480 veya
FSP Markasına yonelebilirsin.
hem diğerlerinden daha ucuz hem kaliteli markalardır. -
dostum sorunun 8800 olmadığı açık psu'yu değiştir gerçek bir 500 veya 600watlık güç kaynağı lazım sana -
quote:
Orjinalden alıntı: doktorsap
bir tek call of duty oynarken yaşıyorum bi kez normal olarak oyuna giriyorum ve ardından tekrar başka bi haritaya girerken ortalarında donup kalıyor.lütfenyardım arkadaşlar
callof duty2'de netten oynarken bazen donma oluyor başka oyunlarda yapmıyorsa sorun yoktur -
arkadaşlar 8800 serisinin sürücüler dışında hiçbir sorunu yoktu,şimdi onlarda düzeldi.yüksek ısılarda(80 küsur derecelerde bile misler gibi çalışıyor) performans veren bi kart ama hiç bir sorun çıkarmıyor donma v.s gibi sorunlar tamamen sistem veya psu kaynaklıdır kanımca. -
quote:
hemen yazayım
p4 3.0
Asus p5b anakart
sparkle 8800 ekran kartı
2x1 gb 533 mhz ram
psu 450 w rain marka
başka bi ekran kartı getirdim ondada aynı sorun mevcut lütfen yardım arkadaşlar
PSU nun yetmediği apaçık artı işlemcin çok kötü 8800GTS den ancak ancak %50 performans alırsın.
Conroe ve düzgün bir PSU almalısın. -
quote:
Orjinalden alıntı: reason666
quote:
hemen yazayım
p4 3.0
Asus p5b anakart
sparkle 8800 ekran kartı
2x1 gb 533 mhz ram
psu 450 w rain marka
başka bi ekran kartı getirdim ondada aynı sorun mevcut lütfen yardım arkadaşlar
PSU nun yetmediği apaçık artı işlemcin çok kötü 8800GTS den ancak ancak %50 performans alırsın.
Conroe ve düzgün bir PSU almalısın.
-
ilginize tşkler arkadaşlar psu değiştirmem şart oldu yani
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X