Şimdi Ara

sparkle 8800gt ye evga bıos u yüklesem sorun olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • diğer markalarda olabilir sakıncası olur mu bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler

• sorun olmazda 3-5 mhz için yapacaksan direk oc yap daha iyi
  • evga ve sparkle bıos arasındaki bu farklar ne oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan22 -- 26 Kasım 2007; 11:46:36 >
  • son sorum
  • o farklar bios dosyası ile her oynayısında degişiyo merak etme farklılık degil sadece sen bios boyutlarına bak mesela ikiside 58kb ise muhtemelen uyusacaktır bioslar ve sorun olmayacaktır bende 8800gts me xfx biosu yükledim ve kullanıyorum 1 aydır sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UgurSuval -- 27 Kasım 2007; 12:52:59 >
  • farklı marka bıos u yüklenmiyor ID ile ilgili sorun var diyor
  • ilginc bendeki bios la yükledigim bios tada id ler farklı suan baktım fakat boyutları aynı ve pcb yapısı aynı oldugu için yüklemiştim ben sende neden öle sorun cıktı anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • niye kartı riske ediyorsun ki.riva yetmiyormu
  • @mahmut_cinar 1.1 voltaj verdiğim için bıos üzerinde oynamak zorundayım

neyse kendi bıosu üzerinde oynarım bende

• ben sparkle 8800 gts ekran kartımı forumdan aldım ve içinde evga bios yüklüydü, srunsuz diyeceğim fakat bi sorun var ama ta nedir bilemiyorum sorun ise şu 20" philips monitörüm var 1680x1050 çöznürlüğüde mevcut fakat crysis te mesela tüm ayarlar medium da iken oyun ara sıra kitlenip mvi ekran hatası veriyor işletm sistemi vista 64 bit ultimate, bu sadece crysis le bağlantılı değil call of dutyi ghoast recon2 gibi oyunlarda da aynı mavi ekran hatasaı veriyor mhz leri normale çektiğimdede aynı sorun ara sıra olabiliyor fanı %100 çalıştırsamda bişi farketmiyor, hafızam beni yanıltmıyorsa win xp 32 bit kullanırken böle bi hata vermiyordu, neyse forumda işte ses kartından kaynaklanabilir diyordu bende creative ses kartını söktüm dfi rd 600 anakartı olan socket 775 anakartının kendi ses kartını kullanmaya başladım fakat sorun devam ediyor, 4 gb ram vardı veritech 800mhz 1 gb olarak 2 gb olarak 4 gb olarak tüm kombinasyonları denedim fakat aynı mavi ekran devam ediyor yarın öbürgün 1 gb kingston 667 mhz ram ile deneyeceğim bakalım bili değişecekmi sorunun nasıl gidereceğini bilen arkadaşta varsa çok makbule geçecek....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.