Bildirim
sparkle 9800 GTX calibre----??----HIS 1GB ATI Radeon HD4850 Icq4 (PCI-E)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
HDMI çıkışı var HIS IceQ'nun. Kıyaslanamayacak kadar fark var aralarında. HIS'i tercih etmelisin daha iyi performans için. -
4850'nin bildiğim kadarıyla karşılığı 9800gtx değil 9800GTX+,bencede HIS.. -
9800 GTX Calibre diyorum ben. -
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetcan44
HDMI çıkışı var HIS IceQ'nun. Kıyaslanamayacak kadar fark var aralarında. HIS'i tercih etmelisin daha iyi performans için.
Hayır yok yanında DVI , HDMI dönüştürücü veriliyor -
İki kartta 23'' için yetersiz kalır bir süre sonra biraz daha bütçeniz varsa GTX 260 alın derim -
quote:
Orjinalden alıntı: SY34
Hayır yok yanında DVI , HDMI dönüştürücü veriliyor
Pardon SY34Haklısın 2 adet DVI çıkışı var. Kusura bakmayın. Tabi Sparkle'dan iyi olduğunu yinelemekte fayda var.
-
4850 -
http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=37152 bunu almaya karar verdim ama gtx 260 araştıramadım hangisi mantıklı bi bakabilirmisiniz? -
http://www.vatanbilgisayar.com/searchresults.aspx?l2=&br=&text=gtx260&price1=0&price2=0
http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=37152
şu kartları acil karşılaştırırmısınız hangisini tercih etmeliyim?
-
Zotac GTX260 (403 TL olan)
Sakın AMP alma... -
quote:
Orjinalden alıntı: Fettah34
Zotac GTX260 (403 TL olan)
Sakın AMP alma...
+1
amp alma riva tuner ile amp kartından daha yüksek hızları görürsün boşuna gerek yok
fettah ilk defa aynı görüşteyiz gözlerim yaşardı neden acaba -
http://www.vatanbilgisayar.com/ProductDetails.aspx?I_ID=37433
Bu iyidir hoca bunu al. -
Tabii ki GTX 260 ama arkadaşlara katılmıyorum eğer o/c yapmayacaksanız AMP2 alabilirsiniz. Yalnız kesinlikle Syngery almayın Zotac'ın en ucuz serisidir ve bir çok özelliği kısılmıştır. 4870 256 bit bi kart o yüzden o kadar para verilmez GTX260 ise 448 bit ve oyunlarda özellikle de yeni çıkan oyunlarda fark yaratır bu -
quote:
Orjinalden alıntı: Cynsure
Tabii ki GTX 260 ama arkadaşlara katılmıyorum eğer o/c yapmayacaksanız AMP2 alabilirsiniz. Yalnız kesinlikle Syngery almayın Zotac'ın en ucuz serisidir ve bir çok özelliği kısılmıştır. 4870 256 bit bi kart o yüzden o kadar para verilmez GTX260 ise 448 bit ve oyunlarda özellikle de yeni çıkan oyunlarda fark yaratır bu
Ati de ddr 5 kullanılıyor, yüksek freakansta çalıştığı için bellekler aralarındaki bant genişiliği hemen hemen denk o yüzden insanları yanlış yönlendirmeyin
benim fikrim ise ikiside bir birine denk kartlar gtx 260 core 216 ve 4870 1 gb
hangisi ucuzsa onu al -
quote:
Orjinalden alıntı: tbederli
Ati de ddr 5 kullanılıyor, yüksek freakansta çalıştığı için bellekler aralarındaki bant genişiliği hemen hemen denk o yüzden insanları yanlış yönlendirmeyin
benim fikrim ise ikiside bir birine denk kartlar gtx 260 core 216 ve 4870 1 gb
hangisi ucuzsa onu al
DDR5 kullanmakla bir kartın 256 bit ya da 448 bit olması arasındaki fark aynı değildir özellikle de oyunlarda. 448 bit daha fazla veri aktaracağı için işlemciye üst düzey grafikli oyunlarda daha akıcı oynamayı sağlar. Sonuçta GTX260'da DDR2 değil. -
aldımm beyler hadi hayırlı olsun bakalım saphirre hd4890 modelini yarın gelecek inşallah baakalım performans konusun da bilgilendiririm sizleride yardımcı olan arkadaşlara cümleten teşekkür ederim. -
quote:
Orjinalden alıntı: Cynsure
İki kartta 23'' için yetersiz kalır bir süre sonra biraz daha bütçeniz varsa GTX 260 alın derim
Hocama katılıyorum. Ayrıca eklemek istediğim birkaç not da var.
Birincisi; eğer Sparkle almayı düşünüyorsan vazgeç. Aklındaki kart 9800GTX ise yine vazgeç. Benim sana önerim ZOTAC 9800GTX +, biraz daha paran varsa GTX+ AMP! olacaktır.
Ayrıca biraz daha bekleyerek GTX 260 alman oyun performansı açısından çok daha sağlıklı olacaktır.
Saygılar...
-
arkadaşım kesinlikle sparkle calibre alma ben aldım ve 2 ay sonra teknik servise göndermek zorunda kaldım o fanı sadece görüntü sogutma performası kötü kart 77~76 derecelerde çalışıyor ve o saçma tasarımda o 77 derecelik sıcak havayı ramlerin üzerine üflüyor ben tavsiye etmiyorum kartımın garantiden sıfırı geldi ama halada aynı sorunlar var oyunlarda ve tesetlerde artifacts yapıyor bende "accelero xtreme 9800" sogutucusunu alıp taktım şuan 49 derecede çalışıyor yük altında ve hiçbir sorun yok bundan önceki kartım zotac 9600gt amp dı onda hiçbir sorun yaşmadım stok fanlı oldugu halde sparkle bu oc işini beceremiyor ben tavsiye etmiyorum ben yandım sen yanma alacaksan zotac ın ürünlerini al -
quote:
Orjinalden alıntı: RevidaL
9800 GTX Calibre diyorum ben.
Neye dayanarak diyorsun?
Benzer içerikler
- gpu hotspot nedir
- gddr6 nedir
- paylaşılan gpu belleği nedir
- gigabyte garanti sorgulama
- gpu 100 kullanıyor
- rtx 3060 ne zaman çıktı
- afmf 2
- rtx 5090 türkiye fiyatı
- nvidia uygulamasında bir sorun oluştu
- amd yeni ekran kartı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X