Şimdi Ara

Sparkle Calibre P980X+9800GTX+ için Psu seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize iyi akşamlar arkadaşlar.4-5 gundur psu ları arastırıyorum.Aslına bakarsanız 2-3 tane bulmustum.Biri glacia power ın 650W lıgı(fiyatı uygun diye).Diğeri FSP Bluestorm 2 500W ve son olarak da OCZ StealthXStream 500W yada OCZ PC Power & Cooling Silencer 500W.
    Glaciapower dan pek emin değilim nedenine gelince bundan 550W lıgının beyaz rengi icin baya bir memnun olmayan varmıs beyaz serileri hep sorunlu cıkmıs vede biri asus anakartlarla uyumsuz oldugunu yazmış ki benim anakartımda asus.Ama 650W icin bir sikayet okumadım genelde memnunluk var.
    FSP bluestorm da karar kılmıstım sessizliginden dolayı ama bu seferde hicbir yerde bulamıyorum.
    CZ PC Power & Cooling Silencer 500W da biraz tuzlu geldi mavide 193tl taksit le alacagım icin 230 lara kadar varıyor :)
    Bana önerebiliceginiz sessiz çalısan gercek değeri 500W olan guvendiginiz bir psu onerebilirmisiniz.Fiyat olarak 180ytl ye kadar olabilir.
    (Bu arada forumda yazılanların çoğunu okudum ama bi türlü karar veremiyorum bu yüzden yeni bir başlık açıp sizlerin görüsünü almak istedim)
    Ozellikle ankarada fsp nin 500W lugunu bulabileceğim bir yer biliyorsanız da olur.Elden almayı tercih ediyorum.
    Şimdiden Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beldan -- 5 Şubat 2009; 21:36:12 >

• http://www.hiperucuz.com/catinfo.asp?src=O.PWR.HPW.500&ref=kaclira burdan daha once alısveriş yaptım site saglam fiyat uygun 122 milyone liranza

http://www.sanalmarketim.com/urun/9254d915540a9281f48ea8d68520dbe8/SILVERSTONE-Strider-SST-ST50F-12cm-Fan-500W-PSU burdan defalarca alısveriş yaptım ankara da iletisim bilgilerinden dukkanın yerini ogrenebilirsin psu da kalitedir

• bu da adrews ve tel ikinci link için

Eternal Bilgisayar Ltd. Şti.
    Sayın kullanıcılarımız, adres ve telefonlarımız değişmiştir. Lütfen yeni adres ve telefonlarımız üzerinden bizimle iletişime geçiniz.

8. Cadde. 1328. Sokak (Eski 74. Sokak) No : 16/3 Öveçler / ANKARA

Tel: 0312 473 27 29
  • İlgin için teşekkürler Volkaniq
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.