Bildirim
Sparkle Calibre X670 2GB ekran kartı video inceleme
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ooo nvidia
-
çakma "Gainward phantom" -
Sparkle = ÇÖP -
soğutucusu yeter
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaskas123
soğutucusu yeter
referans kartdan daha sıcak çalışıyor ona soğutucu mu denir.
birde soğutma ödülü almış DH den, ilginç...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.M.W -- 4 Aralık 2012; 22:39:27 > -
Video'da en azından not düşseydiniz amd'yi eski driverlarla test ediyoruz diye. Amd'yi bu kadar geride göstermeniz umalım da ihmalkarlığınızdan kaynaklansın. -
yetersiz...
-
Bu DonanımHaber nereye gidiyor ya artık bu testlere güvenipte birşey almaya korkuyorum
-
Arkadaşlar merhaba,
Hem Nvidia hem de AMD tarafındaki son birkaç sürücü güncellemesinin kartların performansını yükselttiğini hepimiz biliyoruz. Gönül ister ki her yeni sürücü güncellemesinde bütün testleri baştan yapalım fakat hem öyle bir iş gücümüz şu an için yok hem de asıl önemlisi kartlar elimizde yok. Hem AMD hem Nvidia tarafındaki son seri kartların birçogu malesef elimizde yok ve kısa süreli kullanımlarda bile olsa temin edemiyoruz kartları. Şu ana kadar birkaç kartın güncel testlerini yaptık ama bütün seriyi tamamlamak icin daha baya bir karta ihtiyacımız var.
Kartlar güncellendikçe tablolarda yeni değerleri paylaşmayı hedefliyoruz. Hatta yeni bir ekran kartı incelemesinden önce bütün kartları bir sekilde temin edip skorları güncellememiz de mümkün. Bu sebeplerden dolayı sizden biraz anlayış rica etmekteyiz.
Şayet gerçekten taraflı bir yayın olsaydık bugün bu noktada olamazdık zaten. Özellikle AMD karşıtı olduğumuzu düşünen arkadaşlar, lüften açıp baksın, donanımhaber tarihinin en detaylı ekran karı video incelemesi hangi kart için yapılmış... Fazla da geriye gitmeye gerek yok zaten.
Teşekkürler.
-
Ender bey inceleme için emeğinizden dolayı teşekkür ederim.
Edit: Sitem edicektim mesajınızı görünce utandım vazgeçtim.Gönül isterdi piyasadaki güncel gtx 680 ve 670 lerin testini incelemesini yapmanız ama dediğiniz gibi elinizde kart yokmuş olur birgün elinize geçerse.
Gtx 680 msi lightning,Asus gtx 680 top edition - 670 top edition ve gigabyte 3 fanlı modeli bu gibi ürünlerin testi olsa hatta kendi aralarında test yapsanız süper olur yabancı sitelerde google transtlate yapmakla uğraşmayız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 4 Aralık 2012; 23:43:42 >
-
Çeşitlilik iyidir, güzel inceleme olmuş. -
Ender Abimizi sinirlendirmeyin veletler
karta gelirsek bir an pasif soğutuculu 670 mi olur dedim
-
Gainward Phantom çakması -
beyler kavgaya gerek yok size bir hikaye anlatayım
adamın birinin bmv'si varmış diğer adamın murat 131 arabası murat arabası olan adam benim araba daha güzel diyormuş kim geldiyse bmv'nin daha iyi olduğuna ikna edememiş adama piyango vurmuş oda bmv almış bmv'nin güzel olduğunu kabul etmiş.
bu hikayeden anlıyaçağımız en önemli nokta görüp test etmeden ne amd'ye nede nvidia'ya laf atmıyıcaksın testlerde bu böyle şu şöyle diyor diye fan olmaya gerek yok elinizde varsa kart öyle yorum atın.
-
Zorla yapılmış bir video...hala amd ler 1 sene önceki verilerle gösteriliyor... " Elimizde yok" da bahane buradaki kullanıcılardan isteseniz gönderirdi..!! her video da aynı hikaye olmadı yakışmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figther -- 5 Aralık 2012; 0:26:55 > -
Reklam kokan hareket bunlar....
-
@enderc
İnceleme için teşekkürler. -
Yeni oyunları da testlerde görmek isteriz. Metro 2033, batman falan baydı. Far cry 3, asassins creed 3 falan mümkünse -
inceleme için teşekkürler..
yanlız soğutma perf. gerçekten kötüymüş, soğutma ödülü almaması gerekirdi bence..
Benzer içerikler
- whatsapp çevrimiçi kapatma
- final cut pro fiyat
- youtube reklam engelleyici
- priv isimleri
- facebook mavi tik nasıl alınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X