Şimdi Ara

SPARKLE P888+ CALIBRE 8800GT İNCELEME (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
19.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vanted

quote:

Orjinalden alıntı: pkart

quote:

Orjinalden alıntı: vanted

quote:

ah be acıların overclock'cusu

ea abi biz senin gibi oc yapmayı e8400 ile ögren medik pentuım 2 350 mzh i 355 mhz yaparak ögrendik öle elinde ki bord la outo oc yapmıyorduk

nerden geliyo bu ses ya şu camı açında sinek dışarı çıksın

aksam sinek cıkıcak rahat OL hem cam dan hemn forumdan

neyse SELCÜK ABİ uzatmaya gerek yok ya sen benden ögrendin bende senden ögrendim kavrulduk gidiyoruz uzatmanın anlamı yok büyüyüm sün öperim elini

sen kimden öğrendin erhancım
    birde sendeki calibre gtyi ben alıcam satmaya kalkarsan hani satmak istemezsen zorla alcam
    eğer başkasına satarsan aydere giremezsin dükkanda görmim seni selçuğun yanında pusuda olurum

• ee testler nerde kaldı ya msne çevirdiniz burayıda hareket yok!
  • Overclock lu calibre nin değerleri puan olarak overclock lu herhangi bir GT den faklı olmayacaktır, sadece standart GT nin fanı yeri göğü inletirken Calibre sessiz çalışmaya devam edecek Çıkacağı ortalama değerleri bile söliyim , 760/1875/2100... 3 aşağı 5 yukarı , değişmez bunlar....
  • beyler kusrabakmayın sistemi toparlayamdım su sogtmayı yeni monte eettim gece gece ugraştım şaunda format atılıyor sistem e bekleyin test atacam ( şuan kullandıgım sistem p2 350 mhz 128 sd ram onbord trio ekrankartı )
  • ea abi biz senin gibi oc yapmayı e8400 ile ögren medik pentuım 2 350 mzh i 355 mhz yaparak ögrendik öle elinde ki bord la outo oc yapmıyorduk

nerden geliyo bu ses ya şu camı açında sinek dışarı çıksın

aksam sinek cıkıcak rahat OL hem cam dan hemn forumdan

neyse SELCÜK ABİ uzatmaya gerek yok ya sen benden ögrendin bende senden ögrendim kavrulduk gidiyoruz uzatmanın anlamı yok büyüyüm sün öperim elini

sen kimden öğrendin erhancım
    birde sendeki calibre gtyi ben alıcam satmaya kalkarsan hani satmak istemezsen zorla alcam
    eğer başkasına satarsan aydere giremezsin dükkanda görmim seni selçuğun yanında pusuda olurum

oc yapmayı swenden ögrendim abi ayıpsın unutmadık ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HİPER -- 13 Mart 2008; 3:37:21 >

• Bu 3DMark 06 Skoruna göre AMP mı Calibre mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan301

Bu 3DMark 06 Skoruna göre AMP mı Calibre mi?

arkadaşım ikiside aynı kart ama calibre nin soğutucusu daha iyi
  • ramlere de sağlam hız ver yoksa cortlatırsın
  • yarın 8800 gt calibrem geliyor
    bir terslik olmazsa bende haftasonu bir kaç benchmark yaparım :)
  • MERHABA BEYLER :))

GENÇLER ŞİMDİ DEFULT HALDE BİR 3D06 SS İ ATAYIM ( MERHA BEN MESUT CEVİK BU VİDEO MUZDA )

ÖNCELİKLE SİSTEM İÇİN LOJISTIK DESTEKVEREN AYDER BİLGİSAYAR A TEŞEKKURLERİMİ SUNUYORUM TEST SİSTEMİ :

İNTEL Q6600 @ 3,4GHZ

SOGUTMA : SIVI SOGUTMA ZALAMN NB BLOK ALFACOOL 12 CM RADYOTÖR EHEIM 1046 POMPA ( KOD ADI VANTED ÖZEL SIVI SOGUTMA )

RAMLER CORSAIR XMS2 800@926 MHZ 2X1 GB

EKRAN KARTI CALİBRE 8800GT P888 ( DEFULT HALDE )

GUÇ KAYNAGI TAGAN 2 FORCE II 700 W
    KASA: ARMOR PLUS

(NOT : DİYER SS LER VE TESTLER BU MESAJ ALTINDA ZAMANLA DEGİŞTİRİLİCEK EKLENECEKTİR )
    EKRAN KARTI DRİVER VERSİONU SON DİRVER DİR EKRAN KARTINI TEST EDERKEN KARTIN SICAKLIGI MAX 42 DERECE OLDU KARTIN SICAK LIGINI KENDİ LCD EKRANIN DAN BAKTIM
    OYUN TESTLERİNİ DE EKLEYECEYİM
     SPARKLE P888+ CALIBRE 8800GT İNCELEME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HİPER -- 14 Mart 2008; 14:08:09 >

• haha olum bu sana topladıgımız su sogutma degılmı hanı su su kacıran hahaiyi hala hayattasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pkart -- 14 Mart 2008; 14:06:01 >
  • zotac diyen arkadaşlardan bench sonucu bekliyoruz. :D
  • quote:

haha olum bu sana topladıgımız su sogutma degılmı hanı su su kacıran hahaiyi hala hayattasın

CONTALARI DEGİŞİTRİDİM ŞİMDİ BEYGİR GİBİ ÇALISIYOR SELCUK ABİ :):)
  • ayder teknık ben oluyorum hehe test yapılır vs vs
  • şaka bi yana erhan kardesım.öncelıkle vakıt ayırıp bu testı gerceklestırdıgın ıcın sana cok tesekkur ederız.bir ikincisi değerlerde oldukça makul sevıyelerde gozukuyor.ısınma neredeyse yok denecek kadar,göz ardı edılecek kadar az.en önemli unsurlardan bırıde eger bu degerlere oc'siz gelebılıyorsa oc'lı degerlerı sanırım bızı bundan dahada mutlu edecektır.ben şahsım adına sparkle'nın kendını bıraz ıspat ettığini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pkart -- 14 Mart 2008; 14:27:28 >
  • ah ulan ben acele ettim keşke bundan alsaydım wayyyyyyyyy içim yanıyor içim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

ah ulan ben acele ettim keşke bundan alsaydım wayyyyyyyyy içim yanıyor içim

hayırlısı olsun
  • BİRİ BBANA RİVATUNERİN GUNCEL VERSİYONUN ATABİLİRMİ MSN DEN ŞUAN Kİ RİVATUNER SÜRÜMÜM 8800GT Yİ DESTEKLEMİYOR OC MENUSUNU GOSTERMİYOR GUNCEL SÜRÜMÜ LAZIM
  • şimdi bunumu alsak yoksa bekleyip 9600 gt calibresinimi alsak yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: NEGA

şimdi bunumu alsak yoksa bekleyip 9600 gt calibresinimi alsak yaw

sağlam kart
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.