Şimdi Ara

SPARKLE P888+ CALIBRE 8800GT İNCELEME (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
19.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce defalarca 8800 gt ler test edildi farklı hızlarda.
    Aynı testleri yapmanın mantığı yok ki?
    Kartın özellikleri belli, tipi belli soğutucusu belli. Kart idle durumda 40 derece (ev 18 derece) ve fan %29 hızla dönüyor.
    varsa şöyle güzel bir gpu stress programı, tam yük altında da ısı değerine bakarım.
    zotac amp ı olupta calibreyi kıskananlar hiç b.k atmasın karta. Calibreyi 700mhz ye çıkartınca ikisinin performansıda aynı olur, ancak daha sessiz ve serin olmak gibi artılarıyla
    Soğutucu daha iyi olduğu için vmod ile daha yüksek hızlarada çıkabilir calibre.
  • bence 3dmark skoruda cok dusuk genel oyun performansıda ki bu standart 8800gt de deil bide 3870 i silio denilio hep testlerde falanda oledeark daki kartta sorunmu var ben daha yuksek skor ve fps alıyorum e6400 ve 3870 ile nası olcek ustelik anakartım 80 doalrlık bi anakart bu nası is cozemedim gitti nese.. .D hayılı olsun yinede oyun oynmayabiliosun o yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: pkart

quote:

Orjinalden alıntı: tanerturk17

oyun performansı crysis ve diğerlerini kimse merak etmiyomu??????????

hepsini göreceğiz insallah.

ee nezaman görecez.öldüm bittim bekleye bekleye
  • 1. si 3870 den 8800 gt çok üstün oldugu testlerle bellidir buyrunwww.thgtr.com

2. si testi bekliyorummmmmmmmmmm :D

3. biz 3870 le karşılaştırmakdan geçtik artık markalar arası farka bakıyoruz.
  • BEYLER UFAK Bİ OC YAPTIM SIMDILIK :):):)

TEST YAPARKEN SICAK LIK 47 (VGA SICAKLIGI ) DERECEYİ GEÇMEDİ

İŞLEMCİ 3,4 GHZ RAMLER 766MHZ CORSAIR XMS2 5 5 5 12

GERİSİ İMZAMDA YAZIYOR  SPARKLE P888+ CALIBRE 8800GT İNCELEME
     SPARKLE P888+ CALIBRE 8800GT İNCELEME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HİPER -- 15 Mart 2008; 18:39:15 >

• Ne gt si???

GTX olmasın o türkiyede yok çünki gt modeli calibrenin . yurtdışından alsan bile kart uzun belli oluo gtx olduğu
  • kardeş sen ne saçmalıyorsun gt si var calibrenin türkiyede.
  • 14400 e 14800 çok düşük bir oc etkisi var.
  • arkadaşım valla helal olsun tam ben bu kart hakkında konu açıcaktım senn konunu gördüm kartın öncelikle hayırlı olsun çok baba bi kart bende zotacmı alsam calibremi alsam die düşünüodum .. 7900gs calibrem var benimde nacizane baya memlunum cali,bre harbiden sağlam ekran kartı yapıo bende bundan alıcam heralde nvidia chipsetli asus sli boardum var ilerleyen zamanlarda bu kart biraz daha ucuzlayınca bitane daha yerleştircem slota babalar gibi ;) kartın hayırlı olsun konu çok iyi benim çok işime yaradı açıkcası kendi adıma teşkkür ederim sana kutu içeri yorumlar falan güle güle kullan kardeşim hyırlara vesile olsun

• 3,6GHZ Q6600 GERİSİ İMZAMNDA ZATEN
    GPU 110 RAMLER 1020 MHZ STREAM HIZI : DEFULT

TEST 2

TEST SIRASINDA KART 49 DERECEYİ GEÇMEMİŞTİR SICAKLIGI LCD PANELİNDEN BAKTIM E KARTININ
    CORE CLOCK : 715 SHADER CLOCK : 1770 MEMORY CLOCK : 1030 MHZ

AYNI DEGELERDE CRYSIS

MOST VANTED İSTANBUL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HİPER -- 16 Mart 2008; 18:14:08 >

• bende bunu almayi düşünüorum 390 falan buldum iyimi? bide tagan 430 w power var acaba yeterlimi bunun için verim ala bilirmiyim? diğer 8800 lere göre daha sessiz galiba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RockEvi

bende bunu almayi düşünüorum 390 falan buldum iyimi? bide tagan 430 w power var acaba yeterlimi bunun için verim ala bilirmiyim? diğer 8800 lere göre daha sessiz galiba?

bana diyer kartlara göre sesiz geldi bu degelerde 49 dereceyi geçmedi sesiz ve serin
  • bide tagan 430 w power var acaba yeterlimi bunun için verim ala bilirmiyim?
  • Hocam Tagan 430w fazlasıyla yeter. Ben tagan 430 easycon ile 8800gts-8800gt kullandım 1hafta kdrda 8800gtx kullandım. Ayrıca sanırım 26A yada 28A ile besliyor vgayı buda fazlasıyla yeterli.
  • Arkadaşlar ben Calibre kartımda bir durum fark ettim.
    sizde de böylemi lütfen bir bakın;
    arkadaşın ilk resmi üzerinden açıklayayım.

soladaki fan hep %100 çalışıyor.sağdaki ise otomatik,
    yani ekranda yazan devir değeri sağdakine ait.auto çalış dediğimde sağdaki otomatiğe atılıyor,
    ama soldaki hep %100 devam ediyor.
    bu yüzden fan sesi hiç kesilmiyor.
    sizde de böyle mi arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpeedTwelve -- 16 Mart 2008; 11:08:31 >
  • malesef böyle...
    acaba kart mı arızalı dedim ama sizdekide böyleyse geri iade de almazlar...
    çıkardığı ses bana çok geldiği için kartı söktüm... Daha bi oyun bile oynamamıştım! 7600gs fansız kartımı geri taktım.
  • teşekkür ederim.
    demek böyle bir durum var.
  • evet beyler FANIN TEKİ HIZLI DÖNÜYOR AMA LCD EKRANDAN FANLARIDA KONTROL EDEBİLİYORSUNUZ
  • yanlis anlasilmasin ama max 50 derece yuk altinda kismi hikaye istersen yuksuz zaten kart 40-45 arasi sogutuyor hady cift fan felan OZEL PELTİERLER DUSHURSUN 20 DERECEYE karti yuksuzken bu kart tam yukte 30 derecemi isi arttiricak neden yanlis yonlendirme yapIosunuz bence bi 2x antialisingle 3d benchmark yap biras yuke girsin akrt o zmn gorelim 50 dereceyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokh

yanlis anlasilmasin ama max 50 derece yuk altinda kismi hikaye istersen yuksuz zaten kart 40-45 arasi sogutuyor hady cift fan felan OZEL PELTİERLER DUSHURSUN 20 DERECEYE karti yuksuzken bu kart tam yukte 30 derecemi isi arttiricak neden yanlis yonlendirme yapIosunuz bence bi 2x antialisingle 3d benchmark yap biras yuke girsin akrt o zmn gorelim 50 dereceyi

kardeşim yalanmı söyleyecez kart bende 50 dereceden yukarı çıkmadı kullanan arkadaşlardada aynı neye dayanarak böyle bi yorum yaptın anlamadım. bu arada bendede aynı sol taraftaki fan hızlı dönüyo
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.