Şimdi Ara

SPARKLE P888+ CALIBRE 8800GT İNCELEME (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
19.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: commando_xr

quote:

Orjinalden alıntı: gokh

yanlis anlasilmasin ama max 50 derece yuk altinda kismi hikaye istersen yuksuz zaten kart 40-45 arasi sogutuyor hady cift fan felan OZEL PELTİERLER DUSHURSUN 20 DERECEYE karti yuksuzken bu kart tam yukte 30 derecemi isi arttiricak neden yanlis yonlendirme yapIosunuz bence bi 2x antialisingle 3d benchmark yap biras yuke girsin akrt o zmn gorelim 50 dereceyi

kardeşim yalanmı söyleyecez kart bende 50 dereceden yukarı çıkmadı kullanan arkadaşlardada aynı neye dayanarak böyle bi yorum yaptın anlamadım. bu arada bendede aynı sol taraftaki fan hızlı dönüyo

KARDEŞİM BENDE DE SICAKLIK DEGERLERİ AYNI LCDS EKRANINDAN BAKIYORUM BİRDE ISI BORULARINA DODUNDUGUMDA SICAK BİLE DEYİL :):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HİPER -- 16 Mart 2008; 13:13:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vanted

evet beyler FANIN TEKİ HIZLI DÖNÜYOR AMA LCD EKRANDAN FANLARIDA KONTROL EDEBİLİYORSUNUZ

soldakini de mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpeedTwelve

quote:

evet beyler FANIN TEKİ HIZLI DÖNÜYOR AMA LCD EKRANDAN FANLARIDA KONTROL EDEBİLİYORSUNUZ

soldakini de mi?

DENEMEDİM AMA İKİSİNDE KONTROL ETMESİ LAZIM Bİ KURCALAYIN :):)
  • quote:

quote:

quote:

soldakini de mi?

DENEMEDİM AMA İKİSİNDE KONTROL ETMESİ LAZIM Bİ KURCALAYIN :):)

bence senin test yalan oldu
  • BU kadar yaygaradan sonra daha kapsamlı bir test bekliyoruz sizden , eğer şuana kadar gördüğümüz değerlerden daha yukarı değerlerde kullnılmayacaksa ne anlamı var CAlibre olmasının , biraz çaba lütfen , hakkını vermek lazım böyle bileşenlerin
  • amp ın ulaştığı oc değerlerinde bile kullanılabilse, özel soğutucusu ile daha serin çalışmasından ve şekilli bir kart olmasından başka bir artısı olmaz zaten kartın. Gerek PCB, gerek görüntü itibariyle "on numara" bir kart. Birde iki fan birden sessiz çalışsaydı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

amp ın ulaştığı oc değerlerinde bile kullanılabilse, özel soğutucusu ile daha serin çalışmasından ve şekilli bir kart olmasından başka bir artısı olmaz zaten kartın. Gerek PCB, gerek görüntü itibariyle "on numara" bir kart. Birde iki fan birden sessiz çalışsaydı...

aynı fikirdeyim.
    bundan daha şekilli bir kart olamaz
    ben çok memnunum.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

amp ın ulaştığı oc değerlerinde bile kullanılabilse, özel soğutucusu ile daha serin çalışmasından ve şekilli bir kart olmasından başka bir artısı olmaz zaten kartın. Gerek PCB, gerek görüntü itibariyle "on numara" bir kart. Birde iki fan birden sessiz çalışsaydı...

aynı fikirdeyim.
    bundan daha şekilli bir kart olamaz
    ben çok memnunum.

ŞEKİLİ VE OC YE MUSATİ Bİ KART Bİ AVUÇ PARA VERİP OC İÇİN AYRIYETTEN FAN A PARA VERMİYOSUNUZ VEDE LCD PANELİ VAR ADAM GİBİ SICAKLIKLARINA BAKIYORSUNUZ

• ewet daha iyi su götürmez değerlerle ve skorlarla beslenmeli burası.bekliyorum.
  • evet arkdaşlar 309$ + kdv mi aldım bilgisayarcıdan o para ile sparkle p888+ calibre siparişi verdim üzerinide 70 ytl arttı birazdaha para ekleyip 500gb aldım yarın elimde olcak öglene dogru size daha detaylı resim koycam ekran kartı ile
  • İki fanında kontrol edilmesi ya da edilememesi konusunda biraz daha bilgi verebilir misiniz? Çünkü ses konusunda oldukça hassasım
  • 8800gtnin oc kapasitesi belli, ısıl kapasitesi belli, markalar arasında fark olmadığı da belli.

böyle bir soğutma, şekilden öteye gitmiyor.

bende 8800gt sli bağlı, birinde su soğutma var, diğerinde rev2 fan var. ikisinin arasında soğutmanın sadece 10 mhz gpu frekansı getirisi var.

8800gtnin en ucuzu makbuldur. şu ana dek elime geçen tüm kartların hepsi (zotac, palit, leadtek, sparkle), aynı hızlara çıktı çünkü, fix menü.

"Ben ocden anlamam, hazır gelsin" diyen varsa, 8800gtlerin hazır ocli olanlarını alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 18 Mart 2008; 2:31:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: qzwxec

8800gtnin oc kapasitesi belli, ısıl kapasitesi belli, markalar arasında fark olmadığı da belli.

böyle bir soğutma, şekilden öteye gitmiyor.

bende 8800gt sli bağlı, birinde su soğutma var, diğerinde rev2 fan var. ikisinin arasında soğutmanın sadece 10 mhz gpu frekansı getirisi var.

8800gtnin en ucuzu makbuldur. şu ana dek elime geçen tüm kartların hepsi (zotac, palit, leadtek, sparkle), aynı hızlara çıktı çünkü, fix menü.

"Ben ocden anlamam, hazır gelsin" diyen varsa, 8800gtlerin hazır ocli olanlarını alabilir.

+1 COK COK HAKLISIN
  • pazar 395 ytl sipariş verdim hala vatanda kargoya verilmedi galiba bugün veriller işlh beklediğim gibi iyi çikar
  • arkdaşlar bu kartta spdif giriş var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: skywalkertrance

İki fanında kontrol edilmesi ya da edilememesi konusunda biraz daha bilgi verebilir misiniz? Çünkü ses konusunda oldukça hassasım

soldaki fan hep %100 çalışmaktadır.(3600 rpm)
    sağdaki fan ısıya göre otomatiktir.(40 dereceye karşılık 2000 rpm. civarı)
    bu durum dolayısı ile kart her derecede sesli çalışmaktadır.

quote:

Orjinalden alıntı: menem

arkdaşlar bu kartta spdif giriş var mı

var. (kutudan kablosu ve DVI-HDMI adaptör çıkmıyor.)

• kartın üzerinde spdif giriş var yani zotacların girişlerinden dimi?

kablo çıkmıyo yani şu kablodan (çıkmazsa temin ederim ben)

SPARKLE P888+ CALIBRE 8800GT İNCELEME

SPARKLE P888+ CALIBRE 8800GT İNCELEME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 18 Mart 2008; 10:58:10 >
  • quote:

kartın üzerinde spdif giriş var yani zotacların girişlerinden dimi?

evet.aynı spdif giriş.
  • açık ve net söylüyorum canavar gibi kart
  • spdif kablosu, bildiğiniz iki telli kablodan başka birşey değil arkadaşlar.
    bir cd audio kablosu alın, onlar 3 telli veya 4 telli. bir ucunda, her iki başta birer tane kablo bırakın, ortadaki iki yer boş kalsın. sonra diğer uçta da bu iki teli yanyana koyun ve plastiğin fazla kalan 2 pinlik kısmını bıçakla kesip atın.

dvi to hdmi kablo veya dvi to hdmi aparat+hdmi kablo ile de tvye bağlayın. bu şekilde tvnin veya monitörün stereo hoparlöründen temiz ses alabilirsiniz.

Bu arada spdif, dvi, hdmi; dijital görüntü standartlarıdır ve kalite kademesi falan yoktur. bağlantı elemanlarınız, ya hiç çalışmaz, ya da cam gibi ses ve görüntü verir. ortası yok. çalışır durumda 5 ytllik kablo ile çalışır durumdaki 150 ytllik bandridge kablo aynı işi görür. boşa fazla para vermeyin. ama aldığınız kabloyu da kesinlikle test edilmiş alın veya çalışma garantili alın.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.