Şimdi Ara

SPARKLE P888+ CALIBRE 8800GT İNCELEME (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
19.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vanted

BİRİ BBANA RİVATUNERİN GUNCEL VERSİYONUN ATABİLİRMİ MSN DEN ŞUAN Kİ RİVATUNER SÜRÜMÜM 8800GT Yİ DESTEKLEMİYOR OC MENUSUNU GOSTERMİYOR GUNCEL SÜRÜMÜ LAZIM

beyler oc yapıcam program lazım hadiii msn : donanimhaber_vanted@hotmail.com
  • http://files.guru3d.info/guru3d/rivatuner/RivaTuner208-%5BGuru3D.com%5D.exe

tıklamanla kaydet gelecektir hadi kardeş güzel haberlerini bekliyorum.
  • quote:

quote:

BİRİ BBANA RİVATUNERİN GUNCEL VERSİYONUN ATABİLİRMİ MSN DEN ŞUAN Kİ RİVATUNER SÜRÜMÜM 8800GT Yİ DESTEKLEMİYOR OC MENUSUNU GOSTERMİYOR GUNCEL SÜRÜMÜ LAZIM

beyler oc yapıcam program lazım hadiii msn : donanimhaber_vanted@hotmail.com

bulamadın mı bı program forumdan arıyosuncd'lerı aldın mı oyun testlerınıde ver:)

• quote:

Orjinalden alıntı: alisan06

http://files.guru3d.info/guru3d/rivatuner/RivaTuner208-%5BGuru3D.com%5D.exe

tıklamanla kaydet gelecektir hadi kardeş güzel haberlerini bekliyorum.

abi acılmadı yıne saat hızlarını gosteren yeeriiii ne ayak :S:S
  • vanted (erhan) olm sen bu işi kıvırırsın
  • gerekli programlar msnden söylendi sakin ol erhan dediklerimi yap no panik
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpello

ee testler nerde kaldı ya msne çevirdiniz burayıda hareket yok!

heheee aynısını banada demisti......

sabır kardesim biraz adamlar sabahten beri operasyon yapıor gormuomusun

calibre_gunes opersyonu 3d06 ya karsı..... comıng soon.....

• Ekran kartı biryere kadarda, o işlemciyi kastırmak lazım.. Takozmu kendileri 3.4 GHZ de hemde sıvı soğutma ile? 4.0 GHZ e getirebilirsen , ekran kartınada sağlam bi overclock la , birazda ince ayar , tweak derken 17K rahat çeker... Uzman birinin elinde 17.5 hatta18K bile zorlanır.. Herşey işlemcide bitiyor ama, yukarı daha yukarı Darlanıyorum , 200$ a düşerse alacam bitane Q6600 sırf bencmark kasmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pEgaTR -- 14 Mart 2008; 23:27:36 >
  • arkadaşlar kart geldi, monte ettim
    daha testlere başlamadım ancak
    kartın fanı bayağı sesli çalışıyor (fansız, pasif soğutuculu ekran kartından sonra..) ve fanı rivatuner ile bile kısamıyorum
    bu bile böyleyse, düz 8800 gt nasıldır hayal bile edemiyorum!
  • hemen yap bakim testleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

arkadaşlar kart geldi, monte ettim
    kartın fanı bayağı sesli çalışıyor (fansız, pasif soğutuculu ekran kartından sonra..) ve fanı rivatuner ile bile kısamıyorum

Ne bekliyordunuz sorması ayıp? Kartın üzerinde 2 tane fan var , direk kartın üzerine üflüyorlar , silencer fanlar gibi sıcak havayı kasa dışınada atmıyor.. YAni hem çok iyi soğutma olacak hemde sessiz olacak Soğutma üzerine fan olarak en iyi ürün HİS in İCEQ serisidir, geriside yalandır bence... Emin olduğum birşey var , büyük fanlı 8800GT ler ( AMP ) calibreden daha sessiz CAlibre dahamı serin , tabiki daha serin ama gürültüsüne katlanacaksınız artık , yüksek performans nede olsa

Hayırlı olsun , bende dört gözle bekliyorum testleri....

• quote:

Orjinalden alıntı: pEgaTR

quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

arkadaşlar kart geldi, monte ettim

Ne bekliyordunuz sorması ayıp? Kartın üzerinde 2 tane fan var , direk kartın üzerine üflüyorlar , silencer fanlar gibi sıcak havayı kasa dışınada atmıyor.. YAni hem çok iyi soğutma olacak hemde sessiz olacak Soğutma üzerine fan olarak en iyi ürün HİS in İCEQ serisidir, geriside yalandır bence... Emin olduğum birşey var , büyük fanlı 8800GT ler ( AMP ) calibreden daha sessiz CAlibre dahamı serin , tabiki daha serin ama gürültüsüne katlanacaksınız artık , yüksek performans nede olsa

Hayırlı olsun , bende dört gözle bekliyorum testleri....

e olacak o kadar ses adamlar sanki araba radyatörü koymuş.bırakta cıksın o kadar ses

• Arkadaşlar fan sesi calibreden değil, psu dan geliyormuş.
    bendeki 650w qfan toughpower pcie bağlamayınca yani fazla güç çekmeyince sessiz çalışıyordu, fazla güç çekmeye başlayınca birden fan sesi coştu. Calibre oldukça sessiz.
  • BEYLŞER ŞİMDİ CALİBRE YE OC YAPICAM RAMLER KAÇ MHZ E GETİREYİM SİZCE GPU YU 710 YAPACAGIM RAMLER KAÇ MHZ OLSUN
  • quote:

BEYLŞER ŞİMDİ CALİBRE YE OC YAPICAM RAMLER KAÇ MHZ E GETİREYİM SİZCE GPU YU 710 YAPACAGIM RAMLER KAÇ MHZ OLSUN

az olur aslanım.750 yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pkart -- 15 Mart 2008; 10:38:28 >
  • quote:

BEYLŞER ŞİMDİ CALİBRE YE OC YAPICAM RAMLER KAÇ MHZ E GETİREYİM SİZCE GPU YU 710 YAPACAGIM RAMLER KAÇ MHZ OLSUN

ilkten 710/2000/1900 denersin sonra arttırırsın
  • erhan bak herkes senı beklıyor daha fazla bekletme bızıhe bu arada yuksek alacam dıyede kartı kucağına alma sakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: pkart

quote:

Orjinalden alıntı: commando_xr

vanted kardeş senin test sonuçlarını bekliyoz ben pek beceremedim arkadaşlar kusura bakmayın acemilik işte

yahu kardes kendını böle üzdükçe üzdün.yüreğin yeter seninzamanla öğrenırsın ama bencede ılk etapta yanında bırısı bulunsun bu overclock ısı ıcınerhana gelınce ben sana ne olacagını solıyeyım ya 14,000 falan alır yada kartı yakar

bak erhan gecen böle demıstım 14,000 küsur aldın.sımdı ıkıncı yazdıgımız olmaz ınsallah

• oyun performansı crysis ve diğerlerini kimse merak etmiyomu??????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanerturk17

oyun performansı crysis ve diğerlerini kimse merak etmiyomu??????????

hepsini göreceğiz insallah.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.