Şimdi Ara

SPARTA..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SPARTANIN EN SAĞLAM ADAMLARI KİMLER SİZCE??

• tabiki full str olan adamlar
  • int nukerler
  • full str ler
  • sovalye beni arkadaslara kaydet oke
  • kaydederiz oyun bi açılsında en çok bana ii geldi bu bakım adam gibi bi uyudum 5 gündür abartısız en fazla 14 15 saat uyumusumdur
  • Benm hocam lv 33 oldm full ınt sword nukerım cold-light nukelerı acık +3 sword +1 kalkan war ustum armor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler turk guildi arıorum spartada nick FeeLMyToucH
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alegrot

Benm hocam lv 33 oldm full ınt sword nukerım cold-light nukelerı acık +3 sword +1 kalkan war ustum armor

50lvl adam var be sparta da sen ne dion
  • Türk Guildi warmı?
  • war ama adamların lwl düşük ben bu gece kurmayı düşünüyorum 30 üstü olanlar ve sürekli oynayan kişiler gelmek isterseniz oyundayım pm atın __sovalye__
  • spartada bence en saglam ve en hızlı lvl atlıyan adam arkdaşım sanıyorum elinde int/spear/fire/cold lvl 54 ama cok iyi he en yüksek ise 59 lvl botlu bi adam şikayet etmiş ama
  • Arkadaşlar beni acilen kasıcak biri lazım spartada venicede olanlara bir iyiliğim dokunur yalnız ben kervana çıkcam bir hunter arıyom thief arkadaşlarım var onları toplarım 3 tane hepside lwl 21 hunter varsa benle gelcek hem bana yardım eder hemde hunterlik lwl yükselir hel me plz lwl atlayamıyorum kafayı yiyecem sanki oyun tıkandıı acilen kasacak olursa sevinirim venicedede spartadada

Server:Sparta
    Nick:Sakurain_tr
    Lwl:14

Server:Venice
    Nick:piratmert_tr
    Lwl 20
  • Beni ekleyin abi Nick:Dante_devil
    Lvl: 10
  • HUnter lık yapılır..

5Yıldız=50k
    4yıldız=40k
    3Yıldız=20k
    2Yıldız=10k

İsteyen Yazsın Buraya Bne BUlurum Onu Oyunda
  • Oasis server ının bir zamanlarki En güçlü Türk guild i olan aNaToLia/Bushido tüm kadrosuyla birlikte Sparta server ındadır. Guild imize Full Int ya da Full Str alımları yapılacaktır. Müracaat için oyun içerisinde Chocolate , GanganTue ya da GanGanTua ya msj atabilirsiniz. Başvurularda dikkate alınacak hususlar;

* Adam olmak!
    * Dürüst olmak!
    * Olgun olmak!
    * Gold ticket kullanmak.
    * Guild lvl up larında maddi olarak yardım etmek.
    * Küfür etmemek.
    * Günde en az 4 saat online olmak!

Bilenler bilir Oasis te neler başardığımızı, bilmeyenler içinde şunu söyleyebilirim. Şüpheniz Olmasın!

-Chocolate- (a.k.a Ruhani / Meurtrier)

"Bushido"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quetzalcoatl -- 9 Kasım 2006; 17:05:44 >
  • Herşey oluyoda bi ticket alma imkanım yok şimdilik.Lvl sınırlaması kaç?
  • ben
  • 50 lwl görmedim hiç suanda en yükseği 46 lwl açılalı 1 hafta oldu adam 46 lwl ne iş anlamadım
    quote:

Orjinalden alıntı: Koisimina

quote:

Orjinalden alıntı: Alegrot

Benm hocam lv 33 oldm full ınt sword nukerım cold-light nukelerı acık +3 sword +1 kalkan war ustum armor

50lvl adam var be sparta da sen ne dion

• BEN 58 OYUNDAKİ NİCK:

KOLPAA .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.