Şimdi Ara

SPARTA.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Nuvanda

bnm imza nie olmadı

yazının başında [link= yazması lazım sen [ink= yazmışsın oraya bi l ekle olur
  • bu adam toxi cityi bile dewvirdi spartadaki en sağlam char
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sakurain

Arkadaşlar beni acilen kasıcak biri lazım spartada venicede olanlara bir iyiliğim dokunur yalnız ben kervana çıkcam bir hunter arıyom thief arkadaşlarım var onları toplarım 3 tane hepside lwl 21 hunter varsa benle gelcek hem bana yardım eder hemde hunterlik lwl yükselir hel me plz lwl atlayamıyorum kafayı yiyecem sanki oyun tıkandıı acilen kasacak olursa sevinirim venicedede spartadada

Server:Sparta
    Nick:Sakurain_tr
    Lwl:14

Server:Venice
    Nick:piratmert_tr
    Lwl 20

Üzgünüm ama bu oyun sana göre değil yazdıklarına bakılırsa.

• arkadaşlar bende spartaya geçtim daha önce troyda adamım vardı ama silinmiş o yüzden spartada açtım şu an lvl 12 yim ama 1-2 saat önce açtım bileğim çatladı ama kimse tutamaz kasacaaaaamm
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvengs

bu adam toxi cityi bile dewvirdi spartadaki en sağlam char

yok ben spartadaki en sağlam char deilim ve oyle bişeyde soylemedimama 64lvl ken Venicede 70lvl lik ToxiCity i devirmiştim hemde 2 defa hatırası var ondna yazdım
  • Sparta'nın en kral adamı Sb_Romeo_Sb dir.Ne zaman uri çıksı indiriyor hayvan herif
  • Arkadaşlar buraya msj atmamın sebebi konuyu saptırmanız değildir! Biz bu konuda ciddiyiz. Bu kurallara uymayacak arkadaşları zaten almayı düşünmüyoruz. Size yorum yapmanızı söylemedim, girmek isteyen varsa bana ulaşsın dedim sadece...

Ayrıca sB_Romeo_sB Hybrid bir char. dır. İleride neler olacağını göreceksiniz. Görüşünüşe aldanmayın! Sparta' nın en iyi guild i Bushido olacaktır!
  • arkadaslar ben bu oyuna yeni basladım ve bu serverda actım character. oyunun cogu seyini bilmiorum ama eskiden ko oynuodum az cok mmorpg ler hakkında bilgim war.bana oyun icinde yardımcı olacak bi arkadas warsa pm atabilirmi lutfen(yardımdan kastım aga 5k pls felan deildir :) sadece oyunu ogrenme amaclı :D)
  • evet arkadaşımın dedigi gibi spartada en iyi adam avrupa yaksı gaffur
  • ulan siz daha 14 20 olamıyonuz güçlü adamlar ne yapsın bea 68-70 olmak için 0 lvlden 35 lvllik skıll poınt lazım öyle düşün bide tamam mı sen bu oyunu bırak bence
  • Bu forumu takip ederek lvl görevlerini yapiyordum.lvl 20 sonra kasmak zorlasiyor.Lvl kasmanin kolay bir yolu olsaydi bizde lvl 60 üstü olurduk.
    Nick:Sakalli
    SerVer:Sparta
    Lvl:2x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elensari -- 15 Kasım 2006; 13:22:58 >
  • hersey ilerde sonra belli olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeiseRu -- 15 Kasım 2006; 21:40:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Quetzalcoatl

Arkadaşlar buraya msj atmamın sebebi konuyu saptırmanız değildir! Biz bu konuda ciddiyiz. Bu kurallara uymayacak arkadaşları zaten almayı düşünmüyoruz. Size yorum yapmanızı söylemedim, girmek isteyen varsa bana ulaşsın dedim sadece...

KOnuyu yazdığın yere bi bak! FORUM ve forumlarda yorum yapılır..sen yorum yapılmasını istemiosan git başka yere yap çağrını her ne yapıyosan!ayrıca bende bi yorum yapim..Bushido hepsi eziq ticket&bot&gold kendinizde söylüyorsunuz zaten bunu...bana 100$ verseler o guilde girmem girenede adam demem

quote:

Ayrıca sB_Romeo_sB Hybrid bir char. dır. İleride neler olacağını göreceksiniz. Görüşünüşe aldanmayın! Sparta' nın en iyi guild i Bushido olacaktır!

İlerde Ne Olacağını Görecez..sb_romeo_sb ezik olabilir ama bu serverda her an sizi kesmek için dolaşan biri var onu unutma..!
    ayrıca Bushido ve en iyi guild?
    sadece diyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koisimina -- 30 Kasım 2006; 8:29:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Koisimina

quote:

Arkadaşlar buraya msj atmamın sebebi konuyu saptırmanız değildir! Biz bu konuda ciddiyiz. Bu kurallara uymayacak arkadaşları zaten almayı düşünmüyoruz. Size yorum yapmanızı söylemedim, girmek isteyen varsa bana ulaşsın dedim sadece...

KOnuyu yazdığın yere bi bak! FORUM ve forumlarda yorum yapılır..sen yorum yapılmasını istemiosan git başka yere yap çağrını her ne yapıyosan!ayrıca bende bi yorum yapim..Bushido hepsi eziq ticket&bot&gold kendinizde söylüyorsunuz zaten bunu...bana 100$ verseler o guilde girmem girenede adam demem

quote:

İlerde Ne Olacağını Görecez..sb_romeo_sb ezik olabilir ama bu serverda her an sizi kesmek için dolaşan biri var onu unutma..!
    ayrıca Bushido ve en iyi guild?
    sadece diyorum..

sadece sana

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.