Herşey oluyoda bi ticket alma imkanım yok şimdilik.Lvl sınırlaması kaç?
Eğer geride kalmayacaksan bir görüşürüz.
Hergün online olurum garanti.Ama ÖSS dolayısıyla pek boş vaktim yok.
quote:
Orjinalden alıntı: Quetzalcoatl
Başvurularda dikkate alınacak hususlar;
* Adam olmak! * Dürüst olmak! * Olgun olmak! * Gold ticket kullanmak. * Guild lvl up larında maddi olarak yardım etmek. * Küfür etmemek. * Günde en az 4 saat online olmak!
hee bende 70 oldum farma girdim çaktırma .... zaten 40 üstü bi kyle war 46 lwl bide biri daha wardı ama banlandı o he bu arada tibetin sosyete botterlerinden youluz bizim serverde ve bizim guildde adam hala bot kullanıyo :
quote:
Orjinalden alıntı: xcarkox
BEN 58 OYUNDAKİ NİCK:
KOLPAA .
quote:
Orjinalden alıntı: NonSensical
hepsini anladımda bu gold ticket kullanmak ne alaka yani hadi adam kullanmasada kullanıyorum dese ne olacak?
Biz anlarız sen dert etme...
quote:
Guild imize Full Int ya da Full Str alımları yapılacaktır.
Abi Hybird leri almıyomusunuz??
quote:
Orjinalden alıntı: Koisimina
quote:
tam statslarını ve life / mana nı söylersen bi inceleriz...
Senin oyundaki nick nedir?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Koisimina
quote:
tam statslarını ve life / mana nı söylersen bi inceleriz...
saolsın allah kısmet ederse kuracam ben bitane gittim it aldım keşke guild kursaydım it alacağıma
quote:
Orjinalden alıntı: ExHePtAn
Senin oyundaki nick nedir?
Chocolate
Bana ulaşamazsanız GanGanTue veya GanGanTua ya PM atabilirsiniz...
quote:
Oasis server ının bir zamanlarki En güçlü Türk guild i olan aNaToLia/Bushido tüm kadrosuyla birlikte Sparta server ındadır. Guild imize Full Int ya da Full Str alımları yapılacaktır. Müracaat için oyun içerisinde Chocolate , GanganTue ya da GanGanTua ya msj atabilirsiniz. Başvurularda dikkate alınacak hususlar;
* Adam olmak! * Dürüst olmak! * Olgun olmak! * Gold ticket kullanmak. * Guild lvl up larında maddi olarak yardım etmek. * Küfür etmemek. * Günde en az 4 saat online olmak!
Bilenler bilir Oasis te neler başardığımızı, bilmeyenler içinde şunu söyleyebilirim. Şüpheniz Olmasın!
-Chocolate- (a.k.a Ruhani / Meurtrier)
çok guzel kurallar da biraz agır gibi ,bide arkadas demiş hybird alıyomusunuz die ,inceleriz demişsin cok ilginç yani.o adamın statlarını ne apcan ki?bu guild sadece oyuna odaklanmış olacak sanırsam ....... No real life diosunuz yani
Ben chocalate il konuştum illada ticket istiyo benimde alma imkanım yok.Başka guild warsa lvlim 22.Full str glavier.Ticket alma zorunluluğunu anlamış değilim.
arkadaşlar ben yeni açılcak serwere geçmeyi düşünüorum ama bunun süresi uzun sürebılır o yüzden spartada bır adam aacabılırım.aranıza alırsanız burdada kalabılırım ama yardım ıstıorum kasmak deıl zaten full gorew yapıcam.Aama muhabbet sohbet olursa cok sewınırım.yarın sabah acıcam adamı nıckı bellı deıl onun ıcın yazmıorum ama acınca yazarım carı.
abi ne str taam bnde spartada str yim str kolay kasar ama int kadar çook vuramaz yane yalanmı?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: NonSensical
hepsini anladımda bu gold ticket kullanmak ne alaka yani hadi adam kullanmasada kullanıyorum dese ne olacak?
str mi kolay kasılır dalgamı geçiyosun bence str intten daha zor kasılıyo
quote:
Orjinalden alıntı: Nuvanda
abi ne str taam bnde spartada str yim str kolay kasar ama int kadar çook vuramaz yane yalanmı?
abi inttte nukede veriolar ya ondan sp farma gidiolar bide çok yatıolar ondan str bnce daha kolay bn bi sp farm int kasmıstım ilk charım 30olana kadar anam aladı ama 33lvl okçuyu 2 haftada kastım str pek oyuna girme fırsatım olmuoda ondan yanlış olmasın :D str daha kolay geldi bana
quote:
Orjinalden alıntı: mr_manhiak
str mi kolay kasılır dalgamı geçiyosun bence str intten daha zor kasılıyo
quote:
Orjinalden alıntı: Nuvanda
Bencede str int'den daha zor kasılıyor.Bu arada senin ve romeo'nun yazı dizilerini zevkle izliyorum. Anladin sen anladin..Ben Tr_Blader..Tüm botlarin alayina kibrit suyu..