ARKADAŞLAR SPARTADA 24 LVL +3 VEYA DAHA ÜSTÜ CRİTİ 6 VEYA 6 DANA FAZLA OLAN BOW ARIYORUM İLGİNENLER BURAYA YAZSIN VEYA PM ATSIN HEMEN ALICAM PARA PROBLEMİ YOK
ilgilenirmisin bilmiyorum ama sonraki lvl ler için elimde 26+4 ve 29+6 bow var madem parada problem yok iki tarafıda madur etmicek bi fiyata verebilirim o serverde bende yeniyimde para lazım hem otlan hep otlan nereye kadar birileri anladı onu
quote:
Orjinalden alıntı: tembeler
ilgilenirmisin bilmiyorum ama sonraki lvl ler için elimde 26+4 ve 29+6 bow var madem parada problem yok iki tarafıda madur etmicek bi fiyata verebilirim o serverde bende yeniyimde para lazım hem otlan hep otlan nereye kadar birileri anladı onu
3 ün 5 in lafı mı olur yaf kardeşim. Benim malım senin malın. Bu arada glavier im 28 lvl oldu. 3k da sp kastım hehe. PM atarım sana akşam. Evde tadilat var giremiyom oyuna 2 akşamdır.
boşversene reis ben uçuşa geçtim artık char süper oldu :D nukeleri uplamadığım halde turuncu çiçeğe tek atıyor pacheon pasifini ve buff ını açtım. balance yide yükselttim baya spotta kasıyorum 1-2 güne kadar 35 elle gidersem tabi ama bu akşam bot olayına giricem. ha bu arada para lazım para bitti demiştim sana 30 a kadar yeter diye 32 ye iyi dayandı item mitem düşüyo öyle idare ediyom valla şanslıyım baya
HunT3r_ oyundan pm at halledelim 26 +4 ü alabilirim hatta 29 +6 yıda alabilirim crit lerine bağlı pm ini bekliyorum
critler düşük ya 26+4 6crit 29+6 4 olması lazım öylece yaratıktan düşürmüştüm onları... bu arada seni oyunda gördüm sanki akşam pm atarım sende bana at nick aynı silahları görürsün fiyatı konuşuruz.
oke atarım ben sana pm
bu arada hala 24 +3 ve üstü bow arıyorum sp farmdayım 26 ya daha uzun bi yol var
critler düşük ya 26+4 6crit 29+6 4 olması lazım öylece yaratıktan düşürmüştüm onları... bu arada seni oyunda gördüm sanki akşam pm atarım sende bana at nick aynı silahları görürsün fiyatı konuşuruz.
bunu belki görmüşsündür bilemem ama bundan önceki charım HuNt3r_GiRl onu görmüş olanman daha büyük ihtimaldir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme