Şimdi Ara

Sparta 80 lvl Hybrid statlar.(_Cru3L_)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Statları bu şekile getirene kadar canım çıkdıbu silkroad adamı ya delirtir yada ocağını batırır.bide siz bakıp yorum yapın sizce nasıl olmuş statlar?? ben biraz inti kaçırdım sanırım ama 90 nda o açık kapanır diye düşünüyorum.
     Sparta 80 lvl Hybrid statlar.(_Cru3L_)

Edit : Düzeltme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lively -- 3 Aralık 2007; 9:13:04 >

• Defanslar güzel gibi ama bu atacklarla hiç bir 80 lvl öldüreceğini sanmıyorum:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: chelsea_fc

Defanslar güzel gibi ama bu atacklarla hiç bir 80 lvl öldüreceğini sanmıyorum:)

saçmalama BU CHARDAKI EMEKLE 10 80 KASILIR BOSBOS KONUSUYORSUN BENCE
    SEN BALANCEE BAK DEFENSLARA BAK ATTAGA BAK ONDAN SONRA KONUS
    SENIN CHARINDA HIC OKADAR DEFANS OLDUMU BOSUNA KIRLETIYORSUN KONUYU
    BU CHAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asmorias -- 3 Aralık 2007; 10:54:05 >

• WING YADA CADI KIYAFETI OLSA 12K HP TAM OLUCAK
    SEN BU HP YI SPEARCIDA GORURSUN ANCA BU CHAR SWORD SHIELDD
    HEUKSEL SKiLiDE 0 CİHANTORPAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asmorias -- 3 Aralık 2007; 10:58:08 >
  • Arkadaşhım senin defansına bi şey demedim ayrıca benim defans seninkinden kat kat iyi Sylhana server pacific uzun zaman oldu bırakalı oyunu bilen bilir.Ben senin atackın az dedim ve yine diyorum hiç bir 80 i öldüremessin bu atackla
  • BENDE SANA BU CHAR SUNLULARI BILE YIKIYOR DIYORUM SENDE ANLAMAK ISTeMIYORSUN SKILLERDEKI USTALIK KONUSUYOR BU CHRDA DIYOM ANlASANA o ATTCK YETIYOR 80 glavcıye
    11k caktı ALLAHALLAH yatır batır pıs cakıyo ZATEN BU CHAR SADECE NUKEYLE OLDUREMEZ DOGRU AMA
    KESEMIYOLAR HATTA GUILD SAVASINDA 5v1 de alamadılar 1okcu 2glave 1 blader bi spearcı
  • quote:

Orjinalden alıntı: asmorias

BENDE SANA BU CHAR SUNLULARI BILE YIKIYOR DIYORUM SENDE ANLAMAK ISTeMIYORSUN SKILLERDEKI USTALIK KONUSUYOR BU CHRDA DIYOM ANlASANA o ATTCK YETIYOR 80 glavcıye
    11k caktı ALLAHALLAH yatır batır pıs cakıyo ZATEN BU CHAR SADECE NUKEYLE OLDUREMEZ DOGRU AMA
    KESEMIYOLAR HATTA GUILD SAVASINDA 5v1 de alamadılar 1okcu 2glave 1 blader bi spearcı

KATILIYORUM KARDESIM AYRICANA BIR KERESINDE GOZUMUN ONUNDE SUN SET ADAMI KESTI CATIR CUTUR

TEK KELIMEYLE MUKEMMELSIN SENSEİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sweetzero -- 3 Aralık 2007; 14:38:25 >

• Charı bilenler bana diyecek birşey bırakmamışlar saolun çocuklar
  • "asmorias" senin arkadaşın mı? lively!
  • Kardeşim sayılır...
    Hayırdır???
  • wOwwww
  • aşırı hiçbir şey yok. hybrid bi karakter için normal aralıklarda.bence...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.