Şimdi Ara

sparta da 100 lv full farm wizard char satılıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar spartada charımı satıyorum char 100 lv full farm wizard+bard tır. set 10 dg +4 full bluu dur, silah +6 mag 61 reinforce 61 atack 70 diğerleri hepsi %100 dür, charda 2 avatar-1 peri-93 lv kurt-450 m gold- kasası full- ve 5 lv guildi vardır... charımın resimlerini koymayı denedim boyut büyük uyarısı yapıyor...ciddi kişiler beni cepten arasın konuşalım fotoları msn den yollarım,,,

nick=korkusuzO2

cep=0542 594 04 65

fiyat=450 tl

charım,serverin en iyi charlarındandır...alan kişi pişman olmaz kesinlikle,msn i kilitli değildir.gizli sorusunu benden başka bilen yoktur.

satış yerleri=edirne ve istanbul

2.secenek (takaz) : x bow-dagger-cileric, charla takaz olabilir,100 lv olması ve fullfarm olması şarttır,dagger vuruşlarının x bow vuruşlarının ve cleric in acık ve 100 e max olması şarttır charın setinin son set ve silağın +7 olması lazım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkusuzlegend1 -- 26 Eylül 2009; 10:35:40 >

• up hayırlı satıslar telden konustugum kisisin galiba :)
  • teşekkür ederim...
  • abi charını biliyorum ama bnim sana vere bileceğim maximum miktar 250 tl + 84 lvl glavie char
  • teklif için teşekkür,ama bildiğin gibi charım serverin sayılı charlarındandır,sparta gibi kaliteli bi server için cok uygun bir fiyat 450 tl,,
  • Bir Wiz Char Ne Kadar İyi Olabilirki Heleki Cleric Değil Bard ? o Char Ancak Mob Keser Başka Birşey Yapamaz . Fiyat Full Farm Char İçin Eskiden Olsa Güzel Ama Suan Pahalı
  • pvp yapıcam dersen evet wizard - bard işe yaramaz! amaa uniq kesicem dersen wizard-bard charın elinden kimse alamaz uniq ...misal ben pvp sevmem bi faydası olmuyor bana ama uniq kesince adımı herkez görüyor ve taxi mükemmel yapıyor wizard bard 10 gün taxi yapcan paraya para demessin ):
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Müsayit oldugun zaman ara beni ara istersen 0539 968 05 65 aydinç sana haber bıraktım... 6 ekim'e kadar istdeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.