Arkadaşlar sparta serverında 9D Sosun blade yada bow veya sosun protector-garment ve sun chinese küpe-boyunluk filan alınacaktır olanlar irtibata geçsin.
Serverdan çeşitli çeşitli duyumlar alıyorum birsürü sun var ama saklanıyor diye, bir ton adam bana ggelip sen niye divinedesin sen türk değil ermenisin diye anama bacıma sövüp duruyor halbuki kendi unionlarında bi ton yabancı var ve blmiyorum ama galiba bana satmamalarını sebebide bu bu konuya burda açıklık getirmek istiyorum:
1.Bana niye yabancılara yardım ediyorsun diye sövüp sayan adamlar kendi unionlarına baksınlar. 2.Benim türklüğümü sınıyacak yada laf edicek ADAM anasını karnından daha doğmadı. 3.Türk guildine girdikte ne oldu 1 tane item bile satmadılar yardım etmeyi bırak nickini vermek istemiyorum ama 80 lvl de noob olan adam gelmiş şimdi afta tafra yapıyor gelen pm lere cevap vermiyor e elindende herşey kayıp gidiyor önce doru düzgün bi birlik kurun birbirinizi yemeyin ondan sonra bana laf edin. 4.Şimdi buraya duyup gelen adamlar olucak çeşitli kötü yorumlar yapacak onlarında azının payını vermeye hazırım.
Hadi herkeze iyi eğlenceler sabah girer bakarım kim ne yazmış.
Eee sesi çıkan yokmu? :) up.
o 9d sunlardan chinese, pro garment olmayan eu robe light armor olanlar içinde bana pm atınız arkadaşlar.