ben satam sana gel nıckım nuisance 82 lvl arkadaslar kımse bu arkadasla alıs verıs yapmasın kendısı yalancıdır rocktheworld u ben satın aldım yalan soyledı bana ıcınde olmayan ıtemlerı varmıs gıbı soyledı kımse alısverıs yapmasın.
Hımm bide benim çarıma laf atıodu:)
150 dedim 135 e indirdin 60 m lik mazeme vardı ne yani 76 lvl char veriorum bide fiyattan dşyorum onlarıda mı veriyim...
150 verseydin tamamen senindi eşyalar..
up !
senin chara da laf attıgımız sen türkmüydün bilmemne fln dedim tek skile gidiodun da
Arkadaslar sonradan pişman olmamak için LÜTFEN bu adamla alış veriş yapmayın hatta adam bile deil... lütfen ama lütfen
Ispat ? (yargısız infaz yapmak ismeyiz, yanlış anlama)
Arkadaşlar arkadaş gerçekten sahtekarın önde gidenidir.Kimse alış-veriş yapmasın.Madem alıcaktın içinden söleseydin.Bize vericem dedin biz de tamam dedik.Ban lütfen
bu adam sahtekarın önde gidenidir lütfen bu mahlukatla alış-veriş yapmayın lütfen
bu ne ya:) bide bana diodu bu çar kotu die felan pehhh
ben satarım zaten sıkıldım 81 lvl full farm sword shield tembeler i satim sana spartada
full dress gdf pet zırt pırt gold ne ararsan charda mevcut ve çokda ucuz vericem.
şu yukarıdaki arkadaş banlasın charı spartadanda görim
Banamı diyorsun
yoo bi üstteki
Arkadaşlar kime sorarsanız sorun beni ben sadece aracılık yaptım ve arkadaş sözünde durmadı RockTheWorld bana rastgelmemeye çalış...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme