Şimdi Ara

Spartacus - Agron ve Nasir Sahneleri Hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim hiç hoşuma gitmedi midem bulandı açıkçası siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pollos -- 12 Şubat 2013; 15:52:21 >

• cidden son 2 bölümde çok abarttılar
  • İğrenç.Direk ileri sarıyorum.
  • Çok sevdim süper
  • iğrenç
  • Yapacak bir şey yok eski Roma'yı anlatan bir dizi izliyorsak katlanacağız ama adamlar da detaylara kadar inmeseler olur yani anlarsız biz.Türk dizilerindeki gibi yatağa girip yorganı üstlerine falan çeksinler
  • İnsanlara gay ilişkilerin olabileceği gerçeğini roma döneminin sınırsız özgürlüğünde, sanatsal bakış açısıyla ( nasıl sanatsa ) , empoze etme çabaları olarak görüyorum.Neden böyle birşey yapsınlar orasını bende bilmiyorum.Belkide ben yanlış düşünüyorum ama bu benim fikrimdir tabiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rahatsızlık verici saniyeler oluyor. başka yöne bakmak veya olaya odaklanmamak en iyisi.
  • Dizinin yapımcısı Steven Deknight gay sahnelerinden rahatsız olanlar için şunu demiş.

"let's not mince words here. yes ı'm straight. yes ı'm telling a story that has same sex relationships. you on the other hand is a f** idiot and homophobe. stop watching my show immediately and do some serious soul searching"
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-ternal

Dizinin yapımcısı Steven Deknight gay sahnelerinden rahatsız olanlar için şunu demiş.

"let's not mince words here. yes ı'm straight. yes ı'm telling a story that has same sex relationships. you on the other hand is a f** idiot and homophobe. stop watching my show immediately and do some serious soul searching"

Çokta iyi demiş. Karı kız sahneleri olunca ağzınız açık izliyorsunuz. Beğenmiyorsanız izlemezsiniz ya da homofobik mesajlar atmayı kesersiniz.
  • Şu dizinin ilk sezonundan 1-2 bölüm izlemiştim çok aşırıya kaçan sahneler var adamlar 20 dk savaşıyor geri kalan Bana göre ya 40dk adam akıllı savaş çekeceksin 1-2 bölümde öyle sahneleri az az göstereceksin ama bunlar aşmış kendilerini izleyenede saygım var ama ben beğenmedim diziyi
  • her bölümde banko cinsellik var.olmamalı diyorum ben.evde ufak çocuk geziyor 6 yaşlarında dizi izlerken pat diye bir anda sex sahnesi olunca bide hadi o an ev ahalinden biri gördü gene açıkladın gay durumu nasıl açıklıcan tam muamma.sonuçta açık şeyler izlemiyormuyuz izliyoruz ama direk olarak dizi diye izlediğimiz şeyde olması aşırı saçma.
  • Admin olsam şu homofobik tiplerin hepsine banı basardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

Admin olsam şu homofobik tiplerin hepsine banı basardım.

O yüzden değilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinum V

quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

Admin olsam şu homofobik tiplerin hepsine banı basardım.

O yüzden değilsin.

Bir şey kesinleşti ama. sen acayip bir sazansın
  • Gay sahneleri izlemekten hoşlanmayan kesime ( ki gayet büyük bir kesimdir ) marjinal olacağım ayağına '' homofobik '' damgası basan arkadaşlar yemeli o banı bence. Ne gaylardan nefret ederim nede homofobiğim ama hoşuma gitmiyor arkadaş bun sahneleri izlemek ve izlemiyorum da burada arkadaşımız konu açmış ne düşünüyorsunuz diye fikrini yazan herkese açık yada kapalı yoldan bir damga koymuşsunuz.Birde karı kız sahnelerini geçmiyorsunuz ama istemeyen izlemesin gitsin demiş yukarıda bir arkadaş ve anlayamadığım yer ise nereden biliyorsun o sahneleri de geçmediğimizi ? Şu önyargılarınız bıktırdı artık herkes kendi fikirlerini yazıyor bu konuda fikrin varsa yaz kimseyi bilmeden etmeden yargılama.Bir kerede kendi fikirlerinizi başkalarına empoze etmeye çalışmadan yorum yazın
  • Homofobinin luzumu yok, istemeyen ileri sarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Homofobinin luzumu yok, istemeyen ileri sarar.

Olur da çocuğun ileri sarmamaya karar verirse aynı rahatlığı gösterebilecek misin?
  • Düşünmüyorum. İzliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Homofobinin luzumu yok, istemeyen ileri sarar.

Olur da çocuğun ileri sarmamaya karar verirse aynı rahatlığı gösterebilecek misin?

Bu farkli bir tartismanin konusu, saptirma konuyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.