Şimdi Ara

Spartacus Andy Whitfield Hayatını kaybetti!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
3.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende az önce msn.com.tr sitesinde gördüm haberi yayınlayım dedim severek takip ettiğim dizilerdendi :( üzüldüm acaba yerine kimi alacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: r3dros

bende az önce msn.com.tr sitesinde gördüm haberi yayınlayım dedim severek takip ettiğim dizilerdendi :( üzüldüm acaba yerine kimi alacaklar

yerine kimi alıcaklar derken? takip ediyormusunuz diziyi?
  • evet izliyorum internetten izliyorum tv den kesiyorlarhttp://spartacus.cnbce.com/ hatunlar çok deli hocam :) onlar için izliyorum kaslı erkekleri izlemek için bakmıyorum :)
  • Haberi görünce şok ve üzüntüyü bir arada yaşadım
  • Yazık olmuş adam çok iyi oyuncuydu. Ben daha iyileşecekte geri dönecek diye bekliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzmert

Para para para demişler sağlık olmayınca paranın ne önemi var huzur içinde yatsın.

+1
  • Aboo şok oldum la. Çok severdim be adamı. Kanseri yenip bir gün yeniden Spartacus olarak karşımıza çıkacak diye bekliyordum.
  • Böyle adalet olmaz ya çok üzüldüm Sen o kadar savaş , yen tekrar hortlasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaydo -- 12 Eylül 2011; 19:10:24 >
  • Üzüldüm gerçekten. Bakın Steve Jobs'da hasta. Demekki neymiş paranın hiç bir önemi yok sağlık olmayınca.
  • Para Huzur Mutluluk Sağlık ve Uzun bir ömür.

Allah'ın bunların hepsini verden verdiği kulu yok mu acaba ?

Üzüldüm adama ve sinirlendim.Ölmesi gereken, sanatcıyım diye geçinen o kadar adam varken Allah bu adamı niye alır yanına ?
  • Üzücü haber, sevdiğim bir aktördü.. Ne illet hastalık adını duyunca insanın sinirleri bozuluyor.. Hele sevdiğiniz birileri bu hastalıkla boğuşurken, böyle kanserden ölüm haberleri daha sinir bozucu oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_the_answer

Para Huzur Mutluluk Sağlık ve Uzun bir ömür.

Üzüldüm adama ve sinirlendim.Ölmesi gereken, sanatcıyım diye geçinen o kadar adam varken Allah bu adamı niye alır yanına ?

2/30. Rabbin meleklere “Ben yeryüzünde bir halife var edeceğim” demişti; melekler, “Orada bozgunculuk yapacak,kanlar akıtacak birini mi var edeceksin? Oysa biz Seni överek yüceltiyor ve Seni devamlı takdis ediyoruz” dediler; Allah “Ben suphesiz sizin bilmediklerinizi bilirim” dedi.’

Allahın kimin canını alıp almıyacağına insan aklınlamı karar veriyorsun ? (Tövbe Haşa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 12 Eylül 2011; 20:39:11 >
  • Çok üzüldüm ben ya
    Aklıma geldikçe gözlerim doluyo
  • Haberi biraz önce gördüm ve yıkıldım..Daha bu sabah blood and sand i izlemiştim

Barış Akarsu'dan sonra ilk kez bir sanatçının ölümüne bu kadar üzüldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big-Long-Pink-Strong -- 12 Eylül 2011; 23:48:21 >
  • Olmadı be reyiz... Tam sağlığına kavuştun, normal yaşamına döndün derken birden göçüp gitmek olmadı. :((

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
  • yeri doldurulamayacak bi oyuncuydu,yazık.....
  • Adamı diziye dönecek diye beklerken ölüm haberini almak şok etkisi yarattı.Demek kanser feci ilerlemiş. Yazık oldu yav. Geç keşfettik erken kaybettik aktörümüzü. Spartacus'te harbi rolünün hakkını vermişti kendini sevdirmişti. Kötü oldu yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 12 Eylül 2011; 22:10:16 >
  • Üzüldüm, sabah haberi görünce şaşırdım bir. Kime ne olacağı belli olmuyor işte, 39 yaşında iki küçük çocuğu varken gitti adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

quote:

Orijinalden alıntı: f_the_answer

Para Huzur Mutluluk Sağlık ve Uzun bir ömür.

2/30. Rabbin meleklere “Ben yeryüzünde bir halife var edeceğim” demişti; melekler, “Orada bozgunculuk yapacak,kanlar akıtacak birini mi var edeceksin? Oysa biz Seni överek yüceltiyor ve Seni devamlı takdis ediyoruz” dediler; Allah “Ben suphesiz sizin bilmediklerinizi bilirim” dedi.’

Allahın kimin canını alıp almıyacağına insan aklınlamı karar veriyorsun ? (Tövbe Haşa)

Bende biliyorum ama Hilal Cebeci ve Kim Kardashian yaşarken bu adamın ölmesi beni kahrediyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.