Çok üzüldüm genç yaşta ölmesine. Hastalığı iyiye gidiyordu diye biliyorduk üstelik, daha spartacus sayesinde yeni tanımışken böylesi çok kötü oldu.
Üzüldüm şimdi be, Genç yaşta, Hemde Spartacus milyonlar onu severken
haberi görünce inanmak istemedim gerçekten.Gençyaşta vefat etmiş İşin ironik tarafı dün akşam spartacus'a bir daha başlayayım dedim ve 7 bölüm izledim şimdi izledikçe üzüleceğim
Şok oldum ya. Ben diziye dönecek diye beklerken ölme haberi çok kötü oldu.O değil bide karısının yanında.
çok üzüldüm yaaaaaa
Andy Witfield senin gibi bir actor bir daha gelmez bu dünyaya... Ruhun şad olsun mekanın cennet olsun...
vayy bee demin gördüm ve şok oldum tüylerim diken diken oldu allah rahmet eylesin:(
Adam cidden bir dizi ile efsane oldu öldü.Olacak gibi değil keşke bir süre daha yaşasa ve dizinin devamını çekebilse idi
Bir önceki Spartacus'ü 44 yaşındayken canlandırmış Kirk Douglas bile hala yaşıyor. Andy ise daha 39 yaşındayken hayata gözlerini yumdu.
Yeni gördüm haberlerde, üzüldüm ya yakışıyordu diziye.
I am Spartacus..
Moralim alt üst oldu
quote:
Orijinalden alıntı: ariaven
Bir önceki Spartacus'ü 44 yaşındayken canlandırmış Kirk Douglas bile hala yaşıyor. Andy ise daha 39 yaşındayken hayata gözlerini yumdu.
kader bu yaşa bakmıyor
Allah rahmet eğlesin en son hep hatırlanacak bir rol aldı :(
olumun kime ne zaman gelecegi belli olmuyor iste
Huzur içinde yatsın. Üzüldüm.
Allah rahmet eylesin.
Geçmiş bölümleri izlerken bi garip hissedicem şimdi.Çok üzüldüm bu habere.