Şimdi Ara

Spartacus Andy Whitfield Hayatını kaybetti!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
3.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Cyborg -- 12 Eylül 2011; 22:34:32 >
  • Andy Whitfield anısına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big-Long-Pink-Strong -- 13 Eylül 2011; 0:17:18 >
  • Yiğenimin kanser hastalığı geçirmiş olmasından dolayı içimde bir sevgi vardı bu adama karşı kötü oldu Allah rahmet eylesin.
  • Çok üzüldüm.

Spartacus ile gönüllere taht kurmuştu. yakışıklı yetenekli oyuncuydu. garip olucak ama, allah affetsin toprağı bol olsun.
  • Allah sevdiği kullari erken yanina alir...
  • Allah rahmet eylesin. Sevdigim oyunculardan biriydi. Hastaligi iyiye dogru gidiyor denirken birden hayatini kaybetmesi cok daha buyuk bir sok oldu.

Bu haberden sonra bence Spartacus: Vengeance'in cekilmemesi/yayinlanmamasi en dogru karar olur ama oyle bir sey yapacaklarini hic sanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 13 Eylül 2011; 4:54:43 >
  • Adam kim bilir ne sıkıntılar çekmiştir. Allah rahmet eylesin.
    İşallah en kısa zamanda şu kanserin çaresi bulunur.
  • yerinde rahat olsun.
  • Allah rahmet eylesin 3aylık tedaviden sonra birde 'sözde' doktorlar iyileştigini beyan etmişti,aferim onlara
  • Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun.
  • Hala inanamıyorum ya, çok sevmiştik Andy'yi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katakulate

milliyetin ana sayfada gördüm şokk resmen
    Andy'nin anısına ilk sezonu tekrar ediyorum.
  • bizim işyerinde bir kac bayan arkadaş var onlarda hasta estetikmi yaptırsam acaba :)
  • Alışmıştık
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerinho

Andy'nin anısına ilk sezonu tekrar ediyorum.

+
    Ben de son 3 bölümü tekrar izledim..
  • Onun yerini kimse dolduramaz.Biz spartacusu onunla sevmiştik, teşhis konulduktan sonra bile bölümlere devam etti.Allah rahmet eylesin.
  • Ben de bu adamı Gabriel filminde tanımıştım, iyi oyuncuydu, yazık oldu
  • offf hep tedavi olup diziye geri döncek diye düşünüyordum
  • Ah biz Türkler, dizideki kötü karakter ölse bu kadar üzülen olmazdı eminim. Neyse artık Spartacuse Allahtan rahmet Doktoreye bol sabır diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Ah biz Türkler, dizideki kötü karakter ölse bu kadar üzülen olmazdı eminim. Neyse artık Spartacuse Allahtan rahmet Doktoreye bol sabır diliyorum.

İyi karakteri,kötü karakterle ilgisi yok bunun.Andy'nin bir çok videosunu izledim adam çok sepmatik çok iyi bir insandı belli oluyordu.Burda mesaj atanların çoğu sadece dizideki rolünden dolayı atmamıştır diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.