dizi nolcak şimdi ya yazık oldu adama en güzel kariyerindeydi.. Hayatın ne getireceği belli olmuyor işte
Öleceği belli gibiydi hastalığından ötürü ama aniden bu haberi okuyunca şoka uğradım. toprağı bol olsun .
http://dunya.milliyet.com.tr/-spartacus-dizisinin-yildizi-hayatini-kaybetti/dunya/dunyadetay/12.09.2011/1437459/default.htm mekanı cennet olsun
Şimdi gördüm inanmadım ama vikipedi den bakınca inanmamak elde değil inanmayanlar vikipedi den baksın. R.I.P.
önü çok açıktı. yazık ya. acımasız hayat. bi dolu gereksiz insan dururken oyunculuğuyla gözümüzü dolduran bu adamı niye aldın ki ölüm?
quote:Orijinalden alıntı: Silvérlight Spartacus öldi mü? Issız varro kaldı mu? Batiatus öçin aldı mu? emdi yürek yırtulur
quote:Orijinalden alıntı: Darthblast quote:Orijinalden alıntı: The Prodigy quote:Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42 İlk spartacustaki herifte kanserdi değil mi lanetli dizi Olum zaten bu ilk spartacus. Cahil herif Ağzına kürekle vururum görürsün cahili />
quote:Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42 quote:Orijinalden alıntı: Darthblast quote:Orijinalden alıntı: The Prodigy quote:Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42 İlk spartacustaki herifte kanserdi değil mi lanetli dizi Olum zaten bu ilk spartacus. Cahil herif Ağzına kürekle vururum görürsün cahili /> Adam sana dememiş ki
quote:Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42 quote:Orijinalden alıntı: Darthblast quote:Orijinalden alıntı: The Prodigy quote:Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42 İlk spartacustaki herifte kanserdi değil mi lanetli dizi Olum zaten bu ilk spartacus. Cahil herif Ağzına kürekle vururum görürsün cahili /> Sana demedim panpa
quote:Orijinalden alıntı: Darthblast quote:Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42 quote:Orijinalden alıntı: Darthblast quote:Orijinalden alıntı: The Prodigy quote:Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42 İlk spartacustaki herifte kanserdi değil mi lanetli dizi Olum zaten bu ilk spartacus. Cahil herif Ağzına kürekle vururum görürsün cahili /> Sana demedim panpa Pardon panpa